Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Для чого потрібні котлети?

Для чого потрібні котлети? - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:161514

Характеристики книги "Для чого потрібні котлети?"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

128

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-429-493-2

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

70×90/16 (170x215 мм)

Вес:

350 г

Описание книги «Для чого потрібні котлети?»

Що робити, коли старша сестра постійно дістає, учитель англійської виявляється зовсім не папуасом, а таємниця поцілунків так і залишається таємницею?.. Є тільки один варіант: знайти друзів, які якщо не влізають у дивні пригоди...

Купить другие книги автора

Дірка в газеті

Аніта Гловінська

159 
Купить

Описание книги «Для чого потрібні котлети?»

Що робити, коли старша сестра постійно дістає, учитель англійської виявляється зовсім не папуасом, а таємниця поцілунків так і залишається таємницею?.. Є тільки один варіант: знайти друзів, які якщо не влізають у дивні пригоди, то точно мають якісь казуси на свою голову.

У Каєтана є друзяки — Іджі, Даміан, Бартек, Кароль Сметана, Толек Болеславський і, звісно, сам Каєтан. У Каєтана є рідні, у його друзяк — теж. Якщо разом збирається так багато завжди готових на ідею хлопців і так багато їхніх близьких, щось буде. Обов’язково. Щось трапиться й гіпотетично, й аксіоматично. Проте ніхто не гарантує веселий кінець, якщо влізти в пригоди: може дійти до трішки-трішки не весело…

Але зараз Каєтан з компанією навряд чи думають, до чого призводять витівки. Значно цікавіше хімічити космічний шаттл із котлети (ну гаразд, для початку просто ракету), дивувати найкращу у світі бабусю й доводити до сказу (втрати свідомості) пані кухарку. Можна, наприклад, уявити, що пані Вальц — пірнальниця, якій легко виловлювати перли на Карибах, а потім зробити так, що черевик гепнеться з труби, і на носі вчительки теліпатиметься мокра Даміанова шкарпетка. Ой… здається, це вже було занадто.

Історія про бешкет, у якої повинно бути продовження (і воно буде!), принаймні про це натякає авторка. Книги про тих, хто не любить порядок і дисципліну, не просто добре читати, а й варто. Складно вірити тим, хто пише лише про слухняних і чемних, але й на тих, хто говорить тільки про бешкетунів і бешкетунок, теж не варто покладатися. Діти такі діти, такі унікальні. Найдурніше, найсмішніше, найризикованіше, найнеочікуваніше — значить, саме те, що треба найвибагливішій аудиторії. Тобто про котлети-шаттли-ракети, шкарпетки на носі й перли десь на Карибах читати важливо!

Треба не боятися давати дітям хуліганські книги (аж настільки хуліганські! чи просто – трішки хуліганські). Зрештою, читання має приносити насолоду, а не просто й не тільки наставляти чи щось пропагувати. Звісно, є батьки, які уважають, що такі книги — це занадто, не педагогічно й не корисно. Проте дитині варто знайомитися з історіями про неї саму, а не про ідеального за стереотипними мірками персонажа. Повинно відбуватися впізнавання. І не можна відбивати бажання взяти до рук книжку. Це злочин: дати щось занудне й у різні способи спонукати дитину читати те, що зовсім не її.

Аніта Гловінська написала й повністю проілюструвала невелику книгу саме для того, щоб малі й не дуже читачі й читачки не нудилися, а хотіли знаходити цікаві історії й не сприймали книгу як щось архаїчне й через це вже непотрібне. Адже бешкет і книги часто нероздільні. =)

Вікторія Беркут, книжкова блоґерка

Отзывы о книге «Для чого потрібні котлети?»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Карти
Карти

Олександра Мізелінські

600 
Купить
Що добре, а що погано?

Оскар Бреніф’є

320 
Купить
Робопарк і не тільки...

Ізабель Томас

165 
Купить
#щотакематематика

Кузько Кузякін

145 
Купить
Наверх