Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Дівчина мого сина

Дівчина мого сина - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Дівчина мого сина - купить и читать книгу
Дівчина мого сина - купить и читать книгу
Дівчина мого сина - купить и читать книгу
Дівчина мого сина - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:152691

Характеристики книги "Дівчина мого сина"

Год издания: 2017

Количество страниц:

384

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-12-3363-8

Переплёт:

Интегральный - мягкий

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

350 г

Описание книги «Дівчина мого сина»

Права на екранізацію роману «Дівчина мого сина» отримали співавтори «Зоряних війн» та «Планети мавп»! Лаура Кавендіш мала все, що потрібно для щастя. Успішна кар’єра на телебаче...

Описание книги «Дівчина мого сина»

Права на екранізацію роману «Дівчина мого сина» отримали співавтори «Зоряних війн» та «Планети мавп»!

Лаура Кавендіш мала все, що потрібно для щастя. Успішна кар’єра на телебаченні, розкішний будинок у престижному районі Лондона, вілла на Лазурному березі і син Даніель — її надія, її гордість, сенс її життя… Зваблива, розумна, амбітна Черрі — нова подружка сина — ідеально пасувала до цієї досконалої картини. На думку багатьох, але не Лаури… Чому всі просять її відпустити сина і не втручатися в його життя? Чому більше ніхто не бачить за гарним личком хижу мисливицю за грішми? Чому лише Лаура знає: ця дівчина прийшла, щоб забрати в неї все? Що поряд із її сином є місце лише для однієї з них… Тієї, хто вціліє.

Отзывы о книге «Дівчина мого сина»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Дівчина мого сина
2020-02-18 12:27:57

Мішель Френсіс - британська письменниця американського походження, за фахом автор та редактор сценаріїв для телебачення. Можливо саме тому її дебютний роман «Дівчина мого сина» (або як російською його переклали - «Черрі») скидається на сценарій трилера з добре зрежисованим сюжетом. Книга дійсно «проситься на екран», і недаремно, адже права на екранізацію вже отримали співавтори «Гобіта» й «Планети мавп».

Протистояння невістки й свекрухи тема не нова не тільки в книгах чи кінострічках, а й в реальному житті. Жінка здатна довго тримати оборону власної території, рідко коли поступаючись. Ім’я цій території – чоловік (одній син, іншій наречений). Мішель Френсіс, хоча й взялася зобразити досить стандартний сюжет, але зробила це так майстерно та захоплююче, що просто диву даєшся настільки жага жінки отримати своє безмежна й інколи набуває досить химерних форм.

Роман-трилер «Дівчина мого сина» має аж дві головні героїні, котрі сперечаються між собою за першість. Черрі Лейн народилася в бідній родині у Кройдоні. Все життя вона намагалася вибратися зі злиднів, хотіла бути кращою, багато вчилася самостійно й не бачила ніяких перешкод пробратися угору – до сильних світу цього. Найкоротший шлях це вдале заміжжя, й це стало головною метою Черрі. Тому, коли вона зустріла молодого й перспективного лікаря-інтерна з багатої родини Даніеля Кавендіша, зрозуміла одне: такого шансу їй більше не випаде, треба «брати» цю фортецю.

На варті цієї «фортеці» стоїть, як ви вже здогадались, мати Даніеля Лаура. Більш того фортеця оточена «ровом з упереджень та соціальної нерівності» між закоханими. Бо мати чоловіка бачила на місці Черрі поряд з сином дівчину з респектабельної родини. На цьому вся банальність сюжету вивітрюється, й настає час екшену. Адже те як змагаються між собою жінки, то просто не вкладається в голові. При тому читач балансує між сторонами, то співчуває матері, то дівчині. Бо те, що вони роблять одна з одною, й на що насправді здатні заради досягнення своєї мети просто вражає. Кого дійсно жаль, то це Даніеля. Він просто між двома фуріями, й намагається якось із цим зладнати. Але чи вдасться? Та й взагалі, який фінал може бути в такої книги?

«Дівчина мого сина» дуже захоплива книга, повна різких поворотів сюжету та здатна вразити на кожному кроці. Здається, чи то фантазія авторки не має меж, чи то здатність героїнь таке виробляти не має гальм, але все виглядає таким ймовірним, навіть інколи перекликається з реальним життям. Книга для невісток та свекрух, а також для їх бідних синів та чоловіків.


Тесак і скальпель

Элейна Уркварт

390 
Купить
Mrs Mohr Goes Missing

Maryla Szymiczkowa

586 
Купить
Маестра

Лайза С. Хилтон

110 
Купить
Вірус

Гелен Фіцджеральд

250 
Купить
Tag, You're Dead

Кэтрин Фоксфилд

396 
Купить
Наверх