Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Чужі скарби

Чужі скарби - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:175365

Характеристики книги "Чужі скарби"

Год издания: 2018

Количество страниц:

320

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-942-570-6

Переплёт:

Твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

350 г

Описание книги «Чужі скарби»

Знайшовши на занедбаному горищі французького замку скарб, Анні Щербініна спершу вважає це подарунком долі. Здається, бляшанка з діамантами допоможе здійснити всі заповітні мрії й змінити сумне післявоєнне сирітське життя. Та д...

Описание книги «Чужі скарби»

Знайшовши на занедбаному горищі французького замку скарб, Анні Щербініна спершу вважає це подарунком долі. Здається, бляшанка з діамантами допоможе здійснити всі заповітні мрії й змінити сумне післявоєнне сирітське життя. Та дівчина й гадки не має, як вплине на її долю чужий скарб зі своєю трагічною історією. Українській парижанці доведеться перегорнути безліч важких сторінок у книзі життя, щоб зрештою повернутися на Батьківщину, віднайти себе справжню й істинні скарби.

Отзывы о книге «Чужі скарби»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Чужі скарби
2020-02-18 12:27:57

Нова книга Ірини Власенко «Чужі скарби» здобула спеціальну відзнаку «Коронації слова» 2017 року за розкриття суспільної теми. І, дійсно, книга заслуговує на таку високу пошану й визнання, бо роман справді вартісний. Він розкриває декілька історичних пластів: від часів Київської Русі до козацтва. Хоча його основні події відбуваються у двадцятому та двадцять першому століттях у двох країнах – Франції і Україні. Бо, як виявилось історії цих країн мають набагато більше спільного, а не тільки постать Анни Ярославни (дочки Ярослава Мудрого), котра стала правителькою Франції.

«Чужі скарби» - це столітня сімейна сага, це історія з родинної скрині. Її ж серцевина – Анні Щербініна, уродженки Франції, українки по крові. Її далекі предки ще у дев’ятнадцятому столітті осіли в Парижі, але свою українську ідентичність пронесли крізь віки. Бабуся Анні щедро частувала онучку оповідками про славетні подвиги козаків-характерників, описувала мальовничу й барвисту Україну, її бездонні чорноземи, щиросердних людей. У Анні склалося стійке враження про рідний край як про Землю Обітовану. Коли за велінням долі у середині п’ятдесятих років її ніжки ступили на рідну землю, її розпачу й розчаруванню не було меж. Але це вже буде потім, після сиротинця у Монжероні….

А спершу були скарби, дивні блискучі камінці у військовій сумці на горищі будинку для дітей-сиріт Другої світової війни. Троє майже дорослих друзів Анні, П’єр та Ліза віднайшли скарб й заховали його у саду під скульптурою Маленького принца. Згодом цьому скарбові будуть приписувати страшні трагедії, котрі будуть трапляться у їхньому житті. Здається скарб несе одні нещастя. Але свою карму камінці виправлять в двадцятому столітті, стануть у пригоді воякові АТО, дітям біженцям…. А ще вони поєднають один часовий ланцюг, розірваний на довгих шістдесят років розлукою двох закоханих сердець. Збігів, щасливих й не дуже випадків у романі Ірини Власенко так багато, що складно втриматися й не розповісти увесь сюжет.

Історія, котру розповідає у своїй книзі письменниця просто неймовірна. У просту й водночас багатогранну сюжетну колізію Ірина Власенко вкладає міцний стержень. Образи, локації, описи, фактаж, історичність, філософічність, навіть мистецька складова твору – все пропрацьовано до найменших деталей. Закоханість авторки в Париж (мені чомусь так здається) проступає на кожнім кроці: вона, як і її герої люблять це місто. Раціональний патріотизм та любов до України, її звичаїв, історії та культури все це притаманне авторці та персонажам роману. Сам сюжет захоплює у полон з перших сторінок. Рекомендую!

Щебетала пташечка

Оксана Кирьян

254 
Купить
Її порожні місця

Анна Грувер

350 
Купить
Золотий ключик
Золотий ключик

Марія Рута

85 
Купить
Любов на лінії вогню

Васіліса Трофимович

120 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Чужі скарби"

Наверх