Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Чизкейк всередині. Комплект з 3-х книг

Чизкейк всередині. Комплект з 3-х книг - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Чизкейк всередині. Комплект з 3-х книг - купить и читать книгу
Чизкейк всередині. Комплект з 3-х книг - купить и читать книгу
Чизкейк всередині. Комплект з 3-х книг - купить и читать книгу
Чизкейк всередині. Комплект з 3-х книг - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:215258

Характеристики книги "Чизкейк всередині. Комплект з 3-х книг"

Год издания: 2020

Количество страниц:

400

Язык:

Украинский

Илюстрации:

цветные

ISBN:

-

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

82x100/16 (200x245 мм)

Вес:

1 800 г

Описание книги «Чизкейк всередині. Комплект з 3-х книг»

Чизкейк всередині. Складні й незвичайні торти — легко! Якщо Ви та Ваші рідні обожнюєте солодке, з великим задоволенням кулінарите та хочете навчитися готувати як справжній професійний кондитер – то кни...

Описание книги «Чизкейк всередині. Комплект з 3-х книг»

Чизкейк всередині. Складні й незвичайні торти — легко!

Якщо Ви та Ваші рідні обожнюєте солодке, з великим задоволенням кулінарите та хочете навчитися готувати як справжній професійний кондитер – то книга "Чизкейк всередині. Складні й незвичайні торти — легко!" для Вас.

Вікторія Мельник навчить Вас створювати неймовірно естетичні та смачні десерти, покаже, як готувати не за рецептом, змішувати, імпровізувати і створювати власні індивідуальні шедеври.

Автор приділяє увагу кожному етапу приготування десертів і зрозуміло пояснює кожен крок:

  • Дає поради щодо вибору базового інвентарю (Який міксер вибрати? Якої форми необхідні кондитерські насадки?)
  • Розповідає про найважливіші моменти приготування тортів (Як перераховувати інгредієнти? Як отримати рівний прошарок крему?)
  • Ділитися секретами приготування чизкейків (Як приготувати сабле і крем для покриття?)

У книзі Ви знайдете рецепти десяти дивовижних чизкейків з різним наповненням, текстурою і кольорами (Лавандовий, Класичний Нью-Йорк), стільки ж тортів (Орео кейк, Вертикальний медовик) та інших різноманітних солодощів від малинового сорбету до кавових мафінів.

Апетитні фотографії готових десертів майже на кожній сторінці книги будуть надихати Вас на створення ідеальних кулінарних шедеврів.

"Чизкейк всередині" – кулінарна книга, в якій поєднуються незвичайні смаки, текстури і техніки. Простий опис приготування і маленькі поради допоможуть навіть початківцям опанувати мистецтво кулінарії!

 

Чизкейк всередині. Книга друга

Представляємо Вашій увазі продовження унікального кулінарного бестселера Вікторії Мельник – "Чизкейк всередині. Книга друга". Це абсолютно нові авторські рецепти чизкейків, тортів і інших ласощів з доповненими блоками теоретичної частини.

Як і в першій книзі, ви знайдете тут лише робочі рецепти десертів, які під силу освоїти і приготувати всім. На початку видання – базова теорія разом з новими техніками і маленькими порадами, які суттєво полегшать процес приготування. Автор ділиться секретами створення ідеальних бісквітів, розповідає все про збирання, покриття і вирівнювання тортів, дає ідеї для приготування кремів.

Завдяки "Чизкейк всередині. Книга друга" ви навчитеся готувати дивовижні торти, чизкейки, бісквіти і пироги "як на картинці", зможете спробувати нові незвичайні текстури, подачу і поєднання смаків. Подаруйте своїм близьким і коханим мусовий чизкейк, полуничний пломбір або горіховий тарт, від яких неможливо відірватися.

Доторкніться до магії створення справжніх солодких шедеврів!

Книга "Чизкейк всередині 2" буде цікава як кулінарним гуру, які зможуть почерпнути багато цікавих ідей для приготування, так і домашнім кондитерам, які хочуть порадувати себе і своїх близьких десертами власного приготування.

 

Чизкейк всередині. Книга третя. Десерти, які хочеться повторити!

Ще більше рецептів і натхнення від художника-кондитера, книги якої стали супербестселерами. Це третя і заключна частина із серії книг «Чизкейк всередині». Перші дві побили всі рекорди продажів і стали улюбленими для сотень тисяч домашніх кондитерів. Книги Вікторії люблять не тільки за надзвичайно красиву подачу і бездоганний стиль фотографій. За її рецептами дійсно легко приготувати найвишуканіші десерти. Абсолютно нові оригінальні авторські рецепти чизкейків та інших десертів супроводжуються покроковими фотографіями і розділом теорії з докладним описом приготування. Це захоплююча подорож у світ тортів подарує вам не тільки натхнення і нові кулінарні відкриття, але і радість від отриманих результатів.

За рецептами Вікторії Мельник просто готувати надзвичайно смачні десерти: від малиново-мигдального чизкейку до шоколадних тарталеток. Всі етапи створення солодких десертів розписані детально і проілюстровані яскравими світлинами.

Виктория Мельник
Россия

Виктория Мельник - автор, блогер.

Читать полностью

Отзывы о книге «Чизкейк всередині. Комплект з 3-х книг»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "Чизкейк всередині. Комплект з 3-х книг"

Наверх