Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Червона Зона

Червона Зона - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:111582

Характеристики книги "Червона Зона"

Автор:

Издательство:

Год издания: 2015

Количество страниц:

304

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-688-016-5, 978-966-8659-57-7

Переплёт:

Твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

300 г

Описание книги «Червона Зона»

Отож, середина ХХІ століття. Основна дія відбувається в Києві. Його, як, утім, і решту територій світу, поділено на дві частини – «зелену зону», доглянуту, комфортнішу й багатшу, та «червону зону»...

Купить другие книги автора

Понаїхали

Артем Чапай

100 
Купить
Дивні люди

Артем Чапай

350 
Купить
Авантюра XL
Авантюра XL

Артем Чапай

62 
Купить
Вивітрювання

Артем Чапай

300 
Купить
Тераріум. Авантюра

Артем Чапай

475 
Купить
The Ukraine

Артем Чапай

300 
Купить
Война на три буквы
Война на три буквы

Екатерина Сергацкова

118 
Купить

Описание книги «Червона Зона»

Отож, середина ХХІ століття. Основна дія відбувається в Києві. Його, як, утім, і решту територій світу, поділено на дві частини – «зелену зону», доглянуту, комфортнішу й багатшу, та «червону зону» - де живеться та виживається відверто тяжко. Без елементарних благ цивілізації на зразок водогону, каналізації та доступної медицини, час тут, здається, пішов не вперед, а далеко назад. Більшість людей живе в червоній зоні, а зелена є лише архіпелагом анклавів на її просторах.

Головний герой – журналіст Антон, середній мешканець зеленої зони, проте з підсиленим почуттям справедливості. Антон випадково вступає в конфлікт із правоохоронцем-найманцем («блеквотером») і, здається, вбиває його. Єдиний вихід для новоспеченого злочинця – втікти до червоної зони, у хаос якої навіть і не потикаються «блеквотери» й інші представники влади.

У червоній зоні Антон уперше. Із зеленої сюди взагалі намагаються не портрапляти, хіба в пошуках екстремальних розваг. Кажуть, тут панує свавілля, бруд, епідемії, злочинність, а тутешні мешканці – гидкі й несвідомі, не здатні до адекватної поведінки та успіху. З острахом Антон починає знайомитися з новою для себе реальністю.

А реальність – уже для нас, читачів, - виявляється їдкою пародією на місто пострадянської України. Дороги тут остаточно зруйновано, а тими, що є, як слід не проберешся через затори іржавих старих автомобілів, брудних маршруток і нечисленних антиквартних трамваїв іще ХХ століття.

Люди мешкають у будинках без комунальних послуг, без ліфтів і водопроводів, у такій скупченості, котрій позаздрила б кожна комуналка.

Економіка організована за законами «дикого капіталізму», доведеними до краю. Прибутки мізерні, їжа дорога, а ліки взагалі коштують захмарні суми. Багато хто опускається, займається пияцтвом і злочинами, у бридких генделиках звучить дещо модифікований шансон.

Суспільство агресивне й атомізоване. Однак, раптом у частині червоної зони, що на півночі Подолу, спалахують спершу протести, а потім справжній бум.

Усе через те, що забудовники з зеленої зони вирішили посунути розмежувальну стіну та на місці трущоб «арників» (мешканців червоної зони) вліпити низку туристичних об’єктів, на яких можна буде заробити під час Олімпіади, що має відбутися тут невдовзі. Антон, що вже встиг мінімально облаштуватись у нових умовах і навіть знайти кохання і дружбу, опиняється всередині повстанського руху…

Отзывы о книге «Червона Зона»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Танжер

Йван Козленко

240 
Купить
Свежий ветер с моря

Евгений Деменок

120 
Купить
Після 24-го

Владислав Ивченко

275 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Червона Зона"

Наверх