Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Брати Райти

Брати Райти - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Брати Райти - купить и читать книгу
Брати Райти - купить и читать книгу
Брати Райти - купить и читать книгу
Брати Райти - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:147064

Характеристики книги "Брати Райти"

Год издания: 2017

Количество страниц:

304

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-7409-74-7

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

350 г

Описание книги «Брати Райти»

Девід Маккалоу - відомий американський письменник, історик, біограф, лектор та журналіст. Майбутній письменник народився в Піттсбурзі. В 1968 році він опублікував свій дебютний роман «The Johnstown Flood». Згод...

Описание книги «Брати Райти»

Девід Маккалоу - відомий американський письменник, історик, біограф, лектор та журналіст. Майбутній письменник народився в Піттсбурзі. В 1968 році він опублікував свій дебютний роман «The Johnstown Flood». Згодом написав ще декілька робіт про Гаррі Трумена, Джона Адамса та Бруклінський міст. Девід Маккалоу виступав диктором в декількох документальних кінострічках, таких як "Фаворит" та "The Civil War".

Його творчість була відзначена міжнародними преміями, нагородами та медалями: Національна книжкова премія, медаль "За визначний внесок в американську літературу", Національна гуманітарна медаль США, Президентська медаль Свободи. Також письменник двічі отримував Пулітцерівську премію за біографічні романи «Трумен» та «Джон Адамс». На основі цих історій знято фільм і міні-серіал.

Книга "Брати Райти" розповідає реалістичну драматичну історію про мужніх братів, які навчили світ літати: Вілбера та Орвілла Райт.

Одного зимового дня 1903 року два сина місцевого єпископа з Огайо змінили історію. Проте усьому світу знадобився деякий час, щоб повірити в те, що сталося: почалася нова ера в історії людства, час, коли люди піднялися в небо.

Хто були ці два невідомих брата та як вони досягли того, що зробили?

Книга "Брати Райти" - це дивовижна історія про те, як скромні власники велосипедної майстерні сконструювали та випробували перший в світі літак. Вони були людьми виняткової сміливості і рішучості, мали високий інтелект та були дуже допитливими. Не зважаючи на те, що брати Райти виросли в небагатій родині та отримали тільки шкільну освіту, це не зупинило їх здійснити свою місію та піднятися в повітря.

В своїй книзі "Брати Райти" історик Девід Маккалоу використовує особисті щоденники, записні книжки, альбоми для вирізок та більше тисячі листів з особистого листування для того, що розкрити вражаючу історію двох американських авіаконструкторів та льотчиків Вілбера та Орвілла Райт.

Отзывы о книге «Брати Райти»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх