Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Богдан Жолдак про про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша

Богдан Жолдак про про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:119946

Характеристики книги "Богдан Жолдак про про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша"

Издательство:

Год издания: 2009

Количество страниц:

127

Язык:

Русский

ISBN:

978-966-465-256-5

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

150 г

Описание книги «Богдан Жолдак про про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша»

Цю книгу з серії «Життя видатних дітей» для маленьких розумників написав відомий прозаїк, сценарист та драматург Богдан Жолдак. Читайте захоплюючі історії про дитинство Карпа Соленика – мандрівного актора, гр...

Описание книги «Богдан Жолдак про про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша»

Цю книгу з серії «Життя видатних дітей» для маленьких розумників написав відомий прозаїк, сценарист та драматург Богдан Жолдак. Читайте захоплюючі історії про дитинство Карпа Соленика – мандрівного актора, гру якого визнавав найкращою навіть Тарас Шевченко; Йосипа Тимченка – найпершого в світі винахідника кіна, який жив в Одесі; Івана Піддубного – найвидатнішого світового борця, шестикратного чемпіона світу, який змагався у надважкій категорії; Юрія Кондратюка – дивовижного винахідника, який був автором розрахунків польоту та висадки американців на Місяць; Миколу Лукаша – найкращого українського перекладача, який знав понад двадцять мов і перекладав найцінніші шедеври. Книга для допитливих мрійників.

Отзывы о книге «Богдан Жолдак про про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Отамани

Владимир Тылищак

350 
Купить
Вояки

Яна Седлачко

210 
Купить
Дослідники

Тамара Маслова

75 
Купить
Валерій Лобановський

Ігор Панасов

255 
Купить
Наверх