Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Благослови Тебе Боже! Чорний Генсек

Благослови Тебе Боже! Чорний Генсек - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:151870

Характеристики книги "Благослови Тебе Боже! Чорний Генсек"

Год издания: 2017

Количество страниц:

392

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-2355-79-6

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84х100/32 (115x200 мм)

Вес:

400 г

Описание книги «Благослови Тебе Боже! Чорний Генсек»

Радянський Союз не розвалився 1991 року, а продовжив своє існування, на зміну м’якотілому і слабкодухому інтелігенту Андропову, знешкодивши перспективного, але ще юного і недосвідченого Черненка, владу узурпував молодий ...

Описание книги «Благослови Тебе Боже! Чорний Генсек»

Радянський Союз не розвалився 1991 року, а продовжив своє існування, на зміну м’якотілому і слабкодухому інтелігенту Андропову, знешкодивши перспективного, але ще юного і недосвідченого Черненка, владу узурпував молодий і рішучий реформатор Горбачов – він одразу ж скасував “сухий закон”, за який так критикували його попередників, але й водночас почав закручувати гайки. Коли 1993 року Горбачов остаточно розв’язав «афганське питання» і наніс ядерний удар по Кабулу, стало зрозуміло, що гра у демократію скінчилася і поняття «перебудова» та «гласність» мають зовсім інше значення, аніж вважалося раніше.

Благословенні дев’яності добігають кінця, залізна завіса, здається, міцно захищає совковий устрій від гнилого подиху Заходу, і виглядає, що все зацементовано навічно і так триватиме завжди. Але щось не так усередині самого червоного колóса. Повільно і невідворотно грядуть зміни, давні пророцтва провіщають, що близиться час хаосу! О так, він близиться! І цей час не за горами, бо ночами за обрієм вже палахкотить червона заграва і на самотніх деревах посеред полів, на яких зібрали останній врожай, ворони каркають людськими голосами, пророкуючи неминуче…

«Благослови Тебе Боже! Чорний Генсек» – це примарна хроніка містичних пошуків, які для випадкового журналіста починаються у вугільній житниці на сході країни, продовжуються у його власному дитинстві, що виявляється зовсім не таким, яким він його завжди вважав, і закінчуються у столиці зловісним крещендо потойбічної гри, ставки в якій доволі заплутані і невизначені, але однозначно – найвищі.

Гру розпочато, а отже, віднині єдиним правилом проголошується відмова від будь-яких правил. І Сліпа доля із зашитими нитками повіками дістає по черзі героїв з чорного кулька BOSS, Давнє пророцтво прискіпливо вивчає їхні особові справи і розставляє їх на липкій червоній дошці 90-х, а божевільний Фатум у гамівній сорочці смикає зубами рубильник й запускає іржаві шестерні історичного зламу.

Герої одразу опиняються у вирі зловісних та надзвичайно заплутаних подій. Вони домовляються і зраджують, проводять темні корупційні ритуали і дістають дефіцит, шантажують і вбивають, оживляють Нікодімова і проводять сесію Верховної Ради, внаслідок якої у депутатів вилучають м’яке ірраціональне, а інших – просто вбивають. Вони потрапляють у таємничий Червоний колектор, а потім – у сховище Бібліотеки Вернадського, де вивчають секретні архіви Скрижалів Влади, а отже, отримують ключі від останніх дверей, за якими, можливо, на них чекає головний приз, про який ніхто нічого толком не знає, окрім того, що він для всіх є найжаданішим.

Олексій Жупанський
Україна, 08.02.1980

Олексій Жупанський - письменник, перекладач, видавець.

Читать полностью

Отзывы о книге «Благослови Тебе Боже! Чорний Генсек»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "Благослови Тебе Боже! Чорний Генсек"

Наверх