Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Балакучий пакунок

Балакучий пакунок - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:154732

Характеристики книги "Балакучий пакунок"

Год издания: 2017

Количество страниц:

208

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-12-3424-6

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вес:

505 г

Описание книги «Балакучий пакунок»

Чудова казка-повість всесвітньовідомого англійського вченого-зоолога Джеральда Даррелла, яка ще в 1978 році була перенесена на екрани. Ця книжка про пригоди і жагу до перемоги, про силу дружби і про справедливість, про чарівни...

Описание книги «Балакучий пакунок»

Чудова казка-повість всесвітньовідомого англійського вченого-зоолога Джеральда Даррелла, яка ще в 1978 році була перенесена на екрани. Ця книжка про пригоди і жагу до перемоги, про силу дружби і про справедливість, про чарівний світ і його міфічних мешканців…

У Грецію, в гості до своєї двоюрідної сестри Пенелопи, приїжджають двоє хлопчиків із Англії — Саймон і Пітер. Під час ігор діти знаходять дивний пакунок, що розмовляє людською мовою. У пакунку — Папуга, якого вигнали вороги країни Міфляндії. Саме він розповідає дітям, що всі жителі країни та її правитель — добрий чародій Ха-Ха — у страшній небезпеці. Пітер, Саймон і Пенелопа вирішують, що вони не можуть лишитись осторонь і вступають у боротьбу проти Василісків, які хочуть загарбати країну Міфологію. На дітей чекає багато випробувань, але вони не мають права на поразку. Попереду — вирішальна битва!..

 

Про автора:

Джеральд Даррелл — знаменитий письменник-натураліст і мандрівник, що першим у світі запропонував розведення диких тварин у неволі. Він написав понад 30 книжок і зняв 35 фільмів. Сьогодні Фонд порятунку диких тварин його імені є найупливовішою організацією, що опікується збереженням розмаїття тваринного світу, а його захопливі пізнавальні книжки з їхнім добрим гумором і безмежною любов’ю до довкілля надихають мільйони людей на боротьбу за світ дикої природи.

 

Про ілюстратора:

Михайло Біломлинський — відомий художник-ілюстратор, який уже понад 40 років працює над книжками, мультфільмами, карикатурами та цифровими ілюстраціями. Його шлях розпочався зі знаменитого «Хобіта» Толкієна: ілюстрації до книги було доручено саме Михайлу Біломлинському. Живий, із дружелюбним гумором стиль художника підкорює тисячі читачів по всьому світу: він проілюстрував понад 100 книжок для дорослих і дітей.

Отзывы о книге «Балакучий пакунок»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Щоденник фокса Міккі

Саша Черный

230 
Купить
Аляска

Анна Уолц

410 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Балакучий пакунок"

Наверх