Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Атлас. Знайомтесь. Україна

Атлас. Знайомтесь. Україна - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Атлас. Знайомтесь. Україна - купить и читать книгу
Атлас. Знайомтесь. Україна - купить и читать книгу
Атлас. Знайомтесь. Україна - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:111853

Характеристики книги "Атлас. Знайомтесь. Україна"

Издательство:

Год издания: 2014

Количество страниц:

144

Язык:

Русский

ISBN:

978-966-475-477-1

Переплёт:

Мягкий

Вес:

90 г

Описание книги «Атлас. Знайомтесь. Україна»

"Знайомтесь. Україна" – своєрідна енциклопедія знань про нашу стародавню й сучасну Вітчизну, що містить основні відомості практично з усіх галузей життя суспільства. Видання складається з 2-х основних части...

Описание книги «Атлас. Знайомтесь. Україна»


"Знайомтесь. Україна" – своєрідна енциклопедія знань про нашу стародавню й сучасну Вітчизну, що містить основні відомості практично з усіх галузей життя суспільства.

Видання складається з 2-х основних частин.

Перша частина містить інформацію про історію формування території України, її природні умови, а також довідкову інформацію про населення та господарство країни. Сюди включені космічний знімок України, карти адміністративно-територіального устрою, фізичної поверхні країни, розміщення населення, транспортної мережі тощо. Карти доповнено пояснювальними текстамии, таблицями, графіками, діаграмами, численними фотоілюстраціями.

Друга частина атласу – регіонально-краєзнавча. Вона містить інформацію краєзнавчого характеру про регіони України – Північ, Захід, Центр, Схід, Південь, а також Українські Карпати та Автономна Республіка Крим.

До кожної області України створено її "паспорт" – довідкову інформацію про історичне формування та дату утворення, адміністративно-територіальний устрій, площу та кількість населення. На картах є різнобічна інформація про туристичні об’єкти даного регіону – найвідоміші історико-культурні, архітектурні та археологічні пам’ятки, музеї та місця історичних подій, печерні міста й об’єкти природно-заповідного фонду, курорти. До кожного з п’яти регіонів додається розворот фотоілюстрацій всесвітньо відомих пам’яток історії, культури та архітектури з текстовим супроводом.

Ілюстрований комплексний атлас "Знайомтесь. Україна" призначений для всіх, хто цікавиться Україною і бажає подорожувати, фахівців різного профілю, студентів, школярів.

Отзывы о книге «Атлас. Знайомтесь. Україна»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх