Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Атлас тварин

Атлас тварин - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:174145

Характеристики книги "Атлас тварин"

Издательство:

Год издания: 2018

Количество страниц:

90

Язык:

Украинский

Переводчик:

Иллюстратор:

ISBN:

978-617-7563-38-8

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

70×100/8 (245x340 мм)

Вес:

450 г

Описание книги «Атлас тварин»

Разом із нею маленький читач відвідає кожен континент, дізнавшись безліч цікавих фактів про риб, птахів, ссавців, комах та про середовища їхнього існування. Український зоосвіт у видання представлятиме річковий бобер. Яскраві,...

Купить другие книги автора


Маленькі дива природи

Рейчел Вільямс

570 
Купить
Атлас пригод

Рейчел Вільямс

550 
Купить

Описание книги «Атлас тварин»

Разом із нею маленький читач відвідає кожен континент, дізнавшись безліч цікавих фактів про риб, птахів, ссавців, комах та про середовища їхнього існування. Український зоосвіт у видання представлятиме річковий бобер. Яскраві, докладні ілюстрації допоможуть запам’ятати й краще засвоїти матеріал книжки.

Авторками «Атласу тварин» стали Рейчел Вільямс і Емілі Гокінс. Ця книга присвячена неймовірній здатності тварин виживати в дикій природі. Разом із нею маленький читач відвідає кожен континент, дізнавшись безліч цікавих фактів про риб, птахів, ссавців, комах та про середовища їхнього існування. Український зоосвіт у видання представлятиме річковий бобер. Яскраві, докладні ілюстрації допоможуть запам’ятати й краще засвоїти матеріал книжки.

Українське видання «Атласу тварин» виконуватиме й важливу соціальну функцію. Партнер книжки природна мінеральна вода «Моршинська» за кожен придбаний читачами атлас висаджуватиме дерево в Карпатах.

Структура «Атласу тварин» побудована так, щоб у дитини склалася максимально повне уявлення про описаного героя: ареал її поширення, особливості будови, розвитку й поведінки. Гіпопотами і великі панди, колібрі та качкодзьоби, сардини й тупики всі вони та ще багато інших тварин зустрінуться на дивовижних сторінках атласу.

Отзывы о книге «Атлас тварин»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх