Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Альбом друга природи. Пори року. 2 клас

Альбом друга природи. Пори року. 2 клас - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:148702

Характеристики книги "Альбом друга природи. Пори року. 2 клас"

Издательство:

Год издания: 2015

Количество страниц:

48

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-656-269-6

Переплёт:

3 - мягкий

Формат:

60×90/8 (220x290 мм)

Вес:

100 г

Описание книги «Альбом друга природи. Пори року. 2 клас»

Навчальний посібник є новою складовою навчально-методичного комплекту до підручника «Природознавство» (автор І.В. Грущинська). Перша частина «Альбому» укладена на матеріалі, що вивчається на уроках прир...

Описание книги «Альбом друга природи. Пори року. 2 клас»

Навчальний посібник є новою складовою навчально-методичного комплекту до підручника «Природознавство» (автор І.В. Грущинська). Перша частина «Альбому» укладена на матеріалі, що вивчається на уроках природознавства у 1–2 класі. Весь комплект цього повнокольорового видання складатиметься з чотирьох частин відповідно до програми «Природознавство» для 1–4 класів ЗНЗ.

За задумом автора в альбомі вміщено невеликі за розміром, але яскраві інформативні тексти (користуватися альбомом діти можуть розпочати з другого семестру, коли в них уже сформовані навички читання) та великі фотографії (значно більші за розміром, ніж у підручнику). До того ж додано цікаві пізнавальні завдання та розроблена система піктограм, які охоплюють основну класифікацію рослин і тварин, доступну для учнів початкової школи.  

Матеріал альбому відповідає віковим особливостям дітей, тексти написані зрозумілою мовою, запитання і завдання сформульовано чітко й доступно. Альбом цікаво і різноманітно ілюстрований.
Цей оригінальний додаток до навчально-методичного комплекту з природознавства розвиватиме пізнавальні можливості учнів, сприятиме їхньому зацікавленню предметом. Цікавим є те, що учні зможуть використовувати даний альбом упродовж усього навчання в початковій школі.

«Альбом друга природи» буде корисним не лише учням, а й учителям з огляду на підвищення ефективності навчання на різних етапах уроку і вдома. Під час виконання домашніх завдань «Альбом друга природи» надасть можливість зробити вивчення природознавства більш насиченим, уникнути одноманітності, що веде до стомлюваності дітей, поповнить арсенал практичних навичок і умінь у спілкуванні з природою.

Отзывы о книге «Альбом друга природи. Пори року. 2 клас»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "Альбом друга природи. Пори року. 2 клас"

Наверх