Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Абетка



Абетка - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Абетка - купить и читать книгу
Абетка - купить и читать книгу
Абетка - купить и читать книгу
Абетка - купить и читать книгу
5.00
2  отзыва
Артикул:21966

Характеристики книги "Абетка"

Издательство:

Год издания: 2018

Количество страниц:

36

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-7047-33-7, 978-617-585-060-2

Обложка:

Картон

Формат:

70×90/16 (170x215 мм)

Вес:

468 г

Описание книги «Абетка»

«Абетка» — одна з найзнаковіших книжок видавництва, саме з неї почалася історія видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Це видання «Абетки» просто неперевершено проілюстрував Кость Лавро &m...

Описание книги «Абетка»

«Абетка» — одна з найзнаковіших книжок видавництва, саме з неї почалася історія видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Це видання «Абетки» просто неперевершено проілюстрував Кость Лавро — головний художник видавництва. Його рідні і такі вже класичні образи зворушують і зачаровують на все життя. Здається, що вони існували вічно і що саме про Лаврових зайчиків і котиків виспівували над нашими колисками... До книги увійшли популярні вірші, відомі багатьом поколінням українських дітей, а також нові твори. Упорядкував книжку Іван Малкович. «Абетки» здобулося свого часу на цілу низку конкурсних перемог: Ґран-прі імені Івана Федорова конкурсу «Мистецтво книги»; першу премію Форуму видавців України (1999), титул «Найкраще дитяче видання 1999 року» на «Книзі року» та інші. Багато наших читачів щиро вважають цю книжку найкращою українською «Абеткою» з часів Нарбута. Щороку видавництво випускає нове видання своєї брендової «Абетки».

Часто ці видання різняться між собою лише малесенькими нюансами, наприклад, трошки зміненим малюнком, зміненим чи підредагованим віршем. «Абетку» рекомендовано для навчання в дошкільних закладах України. Загальний наклад попередніх видань «Абетки» сягає понад 350 тис. примірників. Наприкінці книги — розворот з англійською абеткою. Книгу виготовлено з цупкого картону.

Отзывы о книге «Абетка»

0
Ребенок довольный

Книжечка очень хорошего качества, рисунки яркие, стишки хорошие и смешные. Покупала по отзыву знакомой. Не пожалела. Ребенок не выпускает с рук.

Ответить
0
Чудова!

Як на мене - найкраша абетка на українській мові :) Віршики прості для читання, дуже милі і добрі, самі собою запам"ятовуються. До того ж, ілюстрації в українському стилі та з ноткою гумору - вони прекрасно доповнюють зміст. Рекомендую всім.

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх