Багато хто чув про SWOT-аналіз,  про маркетинговий-мікс або про  культурні виміри за Хофстедеале, але як їми користуватися в умовах кризи управляння? В книжці ви знайдете детальний опис 25 моделей управління та пояснення як їх  використовувати на практиці.  По кожній ключовій моделі дається керівництво, коли і як цією моделлю найкраще скористатися, вказуються ступінь реальної працездатності моделі, її переваги та недоліки. В книжці «25 ключових моделей управління» є багато графіків, що допоможуть зрозуміти зміст моделей. Важливо відмітити, що складні терміни та теорії викладено доступною  та змістовною мовою.

Ґербен ван ден Берґ — магістр з управління бізнесом, старший консультант зі стратегії в агентстві Berenschot (Нідерланди). Він консультував клієнтів — представників різних галузей по всій Європі. Під час консалтингової практики його основна робота полягала в розробленні стратегії, конкурентному позиціонуванні, корпоративному управлінні та комплексній організаційній трансформації. Ґербен вивляє особливий інтерес до компаній, котрі надають спеціальні професійні послуги.

Ґербен ван ден Берґ є автором численних книжок і статей про стратегію й управління, які були перекладені більш ніж десятьма мовами, зокрема бестселерів «Ключові моделі управління» (Key Management Models, Pearson, 2014) та добре сприйнятої у світі книжки «Вісім кроків до стратегічного успіху» (The 8 Steps to Strategic Success).