Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Історія Чорного моря

Історія Чорного моря - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:190080

Характеристики книги "Історія Чорного моря"

Издательство:

Год издания: 2011

Количество страниц:

312

Язык:

Украинский

ISBN:

578-966-521-532-9

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×84/16 (145x200 мм)

Вес:

400 г

Описание книги «Історія Чорного моря»

Це книжка про море та його роль в історії, культурі й політиці прибережних народів і держав. У різні часи Чорне море становило стратегічну мету великих імперій — Візантійської, Османської, Російської. Автор книжки &...

Описание книги «Історія Чорного моря»

Це книжка про море та його роль в історії, культурі й політиці прибережних народів і держав. У різні часи Чорне море становило стратегічну мету великих імперій — Візантійської, Османської, Російської.

Автор книжки –американський учений Чарльз Кінг – звів докупи історію, культуру й політику народів, що жили й живуть довкола Чорного моря. Він переглянув стару інтелектуальну мапу південно-східного краю Європи, оскільки ще не так давно уявлення про Чорне море як свого роду зв’язну геополітичну одиницю мало сенс не лише для місцевого населення і політичних лідерів, а й для західних дипломатів, стратегів і письменників, які займалися цим морем і проблемами довкола нього. В книжці Причорномор’я показано як ареал співіснування та змагання кількох цивілізацій. За періодами панування деяких з них тут виділено п’ять епох, кожній з яких присвячено окремий розділ.

Також Ч. Кінг розглядає такі питання, як вплив на розвиток регіону наукових досліджень, епідемій та екологічних проблем. Автор подав наратив для великого регіону протягом усього історичного часу, що обіймає тисячоліття, коротко, цікаво й просто.

Це книжка про море та його роль в історії, культурі й політиці прибережних народів і держав. У різні часи Чорне море становило стратегічну мету великих імперій — Візантійської, Османської, Російської. Автор книжки –американський учений Чарльз Кінг – звів докупи історію, культуру й політику народів, що жили й живуть довкола Чорного моря. Він переглянув стару інтелектуальну мапу південно-східного краю Європи, оскільки ще не так давно уявлення про Чорне море як свого роду зв’язну геополітичну одиницю мало сенс не лише для місцевого населення і політичних лідерів, а й для західних дипломатів, стратегів і письменників, які займалися цим морем і проблемами довкола нього. В книжці Причорномор’я показано як ареал співіснування та змагання кількох цивілізацій. За періодами панування деяких з них тут виділено п’ять епох, кожній з яких присвячено окремий розділ. Також Ч. Кінг розглядає такі питання, як вплив на розвиток регіону наукових досліджень, епідемій та екологічних проблем. Автор подав наратив для великого регіону протягом усього історичного часу, що обіймає тисячоліття, коротко, цікаво й просто.

Отзывы о книге «Історія Чорного моря»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх