Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Інферно

Інферно - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
5.00
1  отзыв
Артикул:133021

Характеристики книги "Інферно"

Автор:

Год издания: 2017

Количество страниц:

608

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-12-1421-7

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

425 г

Описание книги «Інферно»

Відомий американський письменник Ден Браун є автором шести романів, кожен з яких неминуче ставав бестселером. Книга « Ангели і демони » знайомить читачів з Робертом Ленгдоном, професором симвології....

Описание книги «Інферно»

Відомий американський письменник Ден Браун є автором шести романів, кожен з яких неминуче ставав бестселером.

Книга «Ангели і демони» знайомить читачів з Робертом Ленгдоном, професором симвології. Після екранізації роману «Код да Вінчі» популярність автора та впізнанність Роберта Ленгдона зросли ще більше.

Книга «Інферно» Дена Брауна була написана в 2013 році, а восени 2016 очікується прем’єра екранізації.

Симбіоз трилеру та інтелектуального детективу, книга «Інферно» Дена Брауна стрімко затягне вас у бурхливий вир подій.

Ледве відкривши очі, Роберт Ленгдон не відразу зрозумів, де він знаходиться. Поява чоловіка та жінки у білих халатах дещо прояснила ситуацію, проте дводенна біла пляма у спогадах неабияк турбує. Що сталося за останні два дні, як він тут опинився та що сталося – всього цього професор не пам’ятав.

Події в «Інферно» Дена Брауна розвиваються стрімко. Щойно Роберт встигає із здивуванням зрозуміти, що знаходиться у Флоренції, як до лікарні стрімголов вдирається жінка-кілер. Наміри її цілком конкретні – завершити розпочату справу, яка і поклала Роберта Ленгдона на лікарняне ліжко.

Лікар Сієнна Брукс випадково виявляється зв’язаною зі своїм пацієнтом, знайшовши в потаємній кишені його піджака підозрілий контейнер. Маркування, зазначене на одній із сторін, має інтернаціональне значення і наводить жах на всіх без виключення.

Як Роберт Ленгдон потрапив у саму гущу страхітливих подій та, що важливіше, як йому вибратися звідти живим? Події, що нестримно розвиваються, загрожують загибеллю всьому людству! Із підказок у професора поки що самі лише кошмарні видіння: гори трупів та сивоволоса жінка, що повторює «шукайте, - і знайдете!». Запобігти катастрофі зможе тільки розшифровка послання, закодованого Данте в «Божественній комедії».

Тонка, віртуозна гра, що в ній приймає участь загадкова та могутня організація Консорціум, лишає мало шансів на виграш. Чи зможе Роберт Ленгдон здолати ворогів, які завжди на крок попереду?

Встигніть прочитати «Інферно» Дена Брауна до виходу екранізації роману.

Отзывы о книге «Інферно»

0
Інферно

Читаючи цю книгу , відразу відчуваєш присутність містики та переплетіння таємничих подій. У даному творі Дена Брауна чітко відслідковується зв'язок з "Божественною комедією", тож для повного розуміння цієї книги, раджу прочитати і саму Божественну комедію Данте.

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензія на книгу Інферно
2020-02-18 12:27:57

Дена Брауна ми добре знаємо по екранізації його роману «Код да Вінчі».

Головним героєм роману «Інферно» Дена Брауна залишається професор симвології Роберт Ленгдон. Цього разу події розгортаються у Флоренції.

Отямившись на лікарняному ліжку, Роберт не відразу розуміє, що сталося. Часу на спогади йому майже не залишається, бо по його душу вже прийшов кіллер. Випадковою «напарницею» професора стає лікарка Сієна Брукс, яка ратує його та ховає в своїй нелегальній квартирі.

Цього разу над світом нависла жахлива загроза масового знищення. Роберт Ленгдон моє розгадати залишений Данте зашифрований код, що міститься у «Божественній комедії».

«Інферно» Дена Брауна не розчарує поціновувачів детективно-містичних історій. У романі  в достатній кількості містяться описи реальних місць в Італії та подій із життя реальних персонажів книги.  Місцями ці описи аж занадто детальні та  описуються надто довго Наприклад, коли Ленгдон з Сієнною, тікаючи від погоні, потрапили через факультет мистецтв  Флорентійського університету та  сади Боболі до Палацо Пітті – описується кожен ії крок та всі побачені витвори мистецтва. Врешті складаються враження, що ці двоє вже тиждень блукають Флоренцією, хоча від моменту, як професор отямився, пройшло не більше восьми годин.

Однак, це фірмовий стиль Дена Брауна,  він грунтовно вивчає тему та створює реалістичну картину за рахунок багатьох деталей.

Восени 2016 року очікується екранізація цього захопливого роману. Прихильникам Дена Брауна «Інферно» сподобається так само, як і попередні роботи письменника.

Швидкісний поїзд

Котаро Исака

290 
Купить
The Sun is also a Star

Никола Юн

384 
Купить
Jane Eyre

Шарлотта Бронте

475 
Купить
The Lincoln Lawyer. Book 1

Майкл Коннелли

475 
Купить

Stranger Things. По той бік. Книга 1

Джоди Гаузер

300 
Купить
Наверх