Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Ініціація


Ініціація - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Ініціація - купить и читать книгу
Ініціація - купить и читать книгу
Ініціація - купить и читать книгу
Ініціація - купить и читать книгу
5.00
6  отзывов
Артикул:178878

Характеристики книги "Ініціація"

Автор:

Год издания: 2019

Количество страниц:

416

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-12-5390-2

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

365 г

Описание книги «Ініціація»

Люко Дашвар - сучасна українська письменниця, ім'я якої знає кожен вітчизняний книгоман. Усі видані нею твори неодмінно перетворюються в національні бестселер. Тільки в Україні близько 600 000 примірників її книг вже зна...

Описание книги «Ініціація»

Люко Дашвар - сучасна українська письменниця, ім'я якої знає кожен вітчизняний книгоман. Усі видані нею твори неодмінно перетворюються в національні бестселер. Тільки в Україні близько 600 000 примірників її книг вже знайшли свого читача.

Її героям неможливо не співчувати, на підняті нею теми неможливо не звернути увагу. Пронизлива, гостропсихологічна проза письменниці не залишає байдужим нікого.

Книга "Ініціація" - десятий та найновіший роман письменниці, якого з нетерпінням очікували усі шанувальники Люко Дашвар.

В книзі перетинається декілька сюжетних ліній. Читач має можливість познайомитися зі старою Костомаровою, у якої обманом відібрали квартиру. Жінка опинилася на узбіччі життя. Знайти прихисток їй допомагає селянин Перегуда, який навіть відшукує негідника-нотаріуса, що обікрав стару. Та, повернувшись додому, Костомарової вже не знаходить...

Паралельно з цією історією молода дівчина Меланія потрапляє у вир незвичайних подій. Спочатку їй сняться страхітливі сни про мерців, потім вона зустрічає нотаріуса Германа, що несподівано зникає. А далі - Блейк, в якого дівчина закохується до нестями, та його зрада. І знову дивний сон: розсерджений натовп, стара жінка, Блейк, що благає про допомогу...

Ось-ось і шляхи героїв перетнуться. Тоді кожен з них - є в нього бажання чи ні - здійснить власну ініціацію. Обряд на право бути людиною....

В книзі "Ініціація" (Люко Дашвар) переплітається кохання та випробування, містика та інтриги.

Приєднайтеся до якісної української прози і ви!

Люко Дашвар
Україна, 03.10.1957

Люко Дашвар, за паспортом Ірина Чернова, народилася в Херсоні. Проте вже 15 років вона живе і працює в Києві. В неї 2 вищі освіти – інженер-механік та фахівець з державного управління.

Читать полностью

Отзывы о книге «Ініціація»

1
0
Ініціація

Дякую ,за доставку,кур'єр доставив вчасно,книгу з нетерпінням чекала ,автор обожнюваний мною,тому читатиму із задоволенням.

Ответить
0

взяла участь в розіграші цієї книги на вашій сторінці інстаграму, дуже хочу виграти)))

Ответить
0

отримала замовлення 10.09. ніяких нарікань, дякую!

Ответить
0

ініціація (люко дашвар) не дає передиху, доки не дочитаєш до кінця, унікальний роман як і сама письменниця

Ответить
0

наулюбленіший український автор

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Ініціація
2020-02-18 12:27:57

Ірина Іванівна Чернова ­- це Люко Дашвар. Вона заявила про себе в 2007 році, коли отримала ІІ премію в престижному конкурсі письменників «Коронація слова» за твір «Село не люди». Авторка має титул «Золота письменниця України», це означає, що загальний наклад її творів перевищує 100 тисяч. Насправді кількість книжок давно досягла позначки у 300 тисяч.

Книга «Ініціація» - це її останній роман, який довго очікувала фанати, що з’явилися протягом 10 років від початку творчості. Твір складається з чотирьох історій, на перший погляд окремих, але насправді об’єднаних загальною темою. Темою ініціації. Саме слово означає стан речей, коли людина внаслідок якоїсь дії або ритуалу повинна піднятися над суспільством або над собою. Що саме повинні зробити герої?

Книга «Ініціація» описує сучасне життя. Стара Костомарова опиняється в глухому селі, куди її запроторила «чорні ріелтори», яким вона довірилася. Там їй допомагають місцеві жителі, дають притулок. Герман, молодий чоловік, зглянувся над старою і намагається вирішити її проблему. Про сумну історію старої він, між іншим, розповідає молодій красуні, киянці Меланії.

Кожен з цих героїв живе своїм життям. В Меланії, наприклад, з’являється кохання до красунчика Блейка, який зрадив дівчину, змусивши її страждати. Вона бачить сновидіння, що доводять її до нестями. В одному з них Меланія побачила стару і зрозуміла, що повинна їй допомогти. Але як?

Книга «Ініціація» як жанр не піддається чіткому визначенню. В кожного на слуху історії про старих, яких обдурюють не тільки ріелтери, а навіть близькі люди, викидаючи їх на вулицю без засобів до існування. І це реалізм нашого життя. Страшні сновидіння Меланії – щось із містики, а сам вир подій, коли герої повинні зустрітися і не зустрічаються – психоделіка.

В чому ж зміст ініціації, на який робить акцент авторка? Всі події крутяться навкруги випадку старої Костомарової. І Меланія, і Герман повинні довести собі свою людяність, порядність, піднятися над власними дрібними інтересами, тобто пройти ініціацію. Чи вдасться їм це?

Книга «Ініціація» продається в магазині «Букля».

Покров

Люко Дашвар

220 
Купить
Село не люди

Люко Дашвар

220 
Купить
РАЙ.центр

Люко Дашвар

220 
Купить
Молоко з кров’ю

Люко Дашвар

220 
Купить
#ГАЛЯБЕЗГОЛОВИ

Люко Дашвар

220 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Ініціація"

Наверх