Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє

Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:132606

Характеристики книги "Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє"

Автор:

Издательство:

Год издания: 2019

Количество страниц:

416

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-966-97534-4-1

Переплёт:

7БЦ - твердый

Суперобложка:

Суперобложка

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вес:

840 г

Описание книги «Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє»

Про автора Ешлі Венс досвідчений журналіст. Кілька років він висвітлював події Кремнієвої долини для New York Times, згодом перейшов до Bloomberg Businessweek. Журналіст підготував десятки матеріалів в технологічній...

Описание книги «Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє»

Про автора

Ешлі Венс досвідчений журналіст. Кілька років він висвітлював події Кремнієвої долини для New York Times, згодом перейшов до Bloomberg Businessweek. Журналіст підготував десятки матеріалів в технологічній галузі, опрацював широкий спектр тем від кібершпіонажу до розшифровування ДНК та дослідження космосу.

Для роботи над біографією Ілона Маска Венс провів близько трьохсот інтерв’ю. Ілон Маск серед багатьох інших претендентів віддав перевагу Венсу та проговорив з ним більше 50 годин, розповідаючи історію компаній, які змінюють світ. Перед вами біографія Ілона Маска, людини, яка вже втілила в життя інноваційні задуми грандіозного масштабу та не зупиняється на досягнутому.

 

Біографія Ілона Маска

Працювати над біографією видатного підприємця та винахідника було важче, ніж це могло здатися широкому загалу. Ілон Маск не воліє публічності та має свою позицію щодо всіх аспектів власного життя та бізнесу. Численні журналісти отримали відмову в написанні біографії Ілона, в тому числі й Ешлі Венс.

Отримавши вже близько двохсот інтерв’ю для книги, Венс несподівано здобув згоду на особисту зустріч від Ілона Маска. Саме ця розмова і стала вирішальною, відкрила для журналіста двері особистого світу Ілона Маска.

Як колись Леонардо да Вінчі, так тепер Ілон Маск на наших очах творить історію. Навіть славетний Стів Джобс відійшов на другий план, поступившись місцем новому генію технологічного бізнесу, ім’я якому Ілон Маск.

Біографія Ілона Маска включає злети і падіння, важкий шлях від Південної Африки до підкорення олімпу світового бізнесу. Попри професійні кризи та особисті трагедії, Ілон Маск зміг створити визначні технічні новинки, такі, як платіжні системи PayPal, електромобілі Tesla, а також SpaceX та SolarCity.

Ілон Маск має на меті сприяти колонізації Марсу, а з урахуванням його теперішніх досягнень, легко повірити в реальність такої перспективи.

Біографія Ілона Маска буде корисною для тих, хто цікавиться сучасними технологіями та просто хоче бути в курсі найновіших технічних подій світу.

Эшли Венс
Південно-Африканська Республіка, 01.01.1977

Ешлі Венс - журналіст, автор книги "Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє".

Читать полностью

Отзывы о книге «Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх