Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Яку книжку взяти у відпустку? 9 актуальних видань

18.02.2020 12:27

Літо – найкращий час для подорожей. Етап зборів у дорогу – один з найвідповідальніших. Треба взяти все необхідне і нічого не забути. Вибір книги в дорогу часто стає випробуванням для багатьох книголюбів. «Букля» хоче допомогти у цій непростій справі.

Пропонуємо підбірку найактуальніших видань для подорожі. Тут і оповідання про фантастичні види транспорту,  і поради психолога щодо комфортного відпочинку, і надихаючі історії та багато іншого.

Бажаємо приємного та безпечного відпочинку!

 

Яку книжку взяти у відпустку? 9 актуальних видань

 

Книга "Кишеньковий мандруарій. Подорожі фантастичним транспортом"«Кишеньковий мандруарій. Подорожі фантастичним транспортом»

Багато книг написано про міфічних чудовиськ та вигадані світи. А от про дивовижний транспорт історій не так багато. І дарма! Неможливо уявити життя без засобів пересування. Кожного дня люди долаюсь великі відстані. Завдяки транспорту можна отримати безліч нових вражень. Іноді важливим є не тільки пункт призначення, а я сама подорож.

Українські автори вирішили пофантазувати на тему транспорту. Ця книга – збірка оповідань. Телепортація, подорожі у часі, вільні польоти в космосі – все це можливо для героїв «Кишенькового мандруарію». А в дорозі не обходиться без курйозних історій. То ж станьте попутником героїв у найдивовижніших подорожах!

 


 

Книга "День, що навчив мене жити"«День, що навчив мене жити», Лоран Гунель

Новинка від автора всесвітньо відомого бестселера «Бог завжди подорожує інкогніто»!

Джонатан – середньостатистичний чоловік. Йому 36 років, він розлучений, з донькою бачиться 2 рази на місяць. Джонатан намагається розвивати бізнес, але справи йдуть не дуже добре. Але одного дня все змінюється. Ні, він не виграв лотерею, не зустрів кохання всього життя і не став раптово успішним. Ключовою подією стало пророцтво циганки про близьку смерть Джонатана. З цього моменту весь світ героя починає змінюватись. Несподівано для самого себе він розуміє, що секрет щастя знаходиться в його власних думках і ставленні до світу.

Це життєствердний і надихаючий роман. Від цікавого сюжету важко відірватись. А філософські діалоги змушують замислитись.

 


 

Книга "Ukraїner. Країна зсередини"«Ukraїner»

Ukraїner – це унікальний медіа-проект. Його мета – на основі досліджень пояснити, якими є українці. В рамках проекту відбулася масштабна експедиція. Майже три роки команда експертів подорожувала Україною і збирала етнографічні, географічні і антропогенні цікавинки. Учасники проекту побували у найвіддаленіших місцинах і дізналися про багато дивовижних речей.

Все побачене командою проекту відтворено на сторінках цієї книги. Вас чекають пізнавальні історії про людей, мистецтво та бізнес в Україні. Книга сприяє подоланню стереотипів і допомагає сформулювати відповідь на питання: «Якими є українці?».

Видання доповнене великої кількістю виразних фотографій.

 


 

Книга "Червоні хащі"«Червоні хащі», Фоззі

Автор книги – Олександр Сидоренко (Фоззі) – учасник гурту «Танок на Майдані Конґо». Музикант отримав травму і перебував у лікарні. Саме тоді народилася ідея цієї книги. Прототипом одного з героїв став інший пацієнт – старенький дідусь. Він завітав до палати Олександра, щоб разом подивитись футбол. А вже наступного ранку Фоззі записав стислий сценарій цієї книги.

Богдан Васильович – колишній вчитель. Чоловік зрозумів, що прийшов час переїхати в будинок для людей похилого віку. Це рішення він прийняв, коли в черговий раз забув на вогні картоплю і ледве не спалив будинок. Та попри похмурі очікування, життя в закладі виявилось цікавим та сповненим людяності. Мешканці будинку готують багато несподіванок!

 


 

Книга "Путешествие: психология счастья. Лайфхаки для отличного отпуска"«Путешествие: психология счастья. Лайфхаки для окличного отпуска», Джейми Курц

Must have цього літа!

Ми сприймаємо подорож як радісну і щасливу подію. Проте в процесі відпочинку щось може піти не так. Для цього є об’єктивні причини: втрачений багаж або погана погода. Але відпустку може зіпсувати і наш емоційний стан. Наприклад, ще вдома ви плануєте насичений маршрут з відвідуванням багатьох місць. Але в реальності він приносить більше втоми, ніж радості. Чому так відбувається?

Чому мрія побачити Ейфелеву вежу перетворюється на негативні емоції від штовханини на оглядових майданчиках? Чому релакс на пляжі стає нудним, а екзотичні кулінарні шедеври розчаровують?

Психолог-біхевіорист пояснить причини невдоволення відпочинком і розкаже, як їх уникнути. Спланувати ідеальну відпустку – можливо!

 


 

Книга "Рік хюґе по-данськи. Секрети найщасливішої країни у світі"«Рік хюґе по-данськи. Секрети найщасливішої країни у світі», Гелен Расселл

Гелен Расселл – відома журналістка. Вона працювала у The Guardian, The Daily Telegraph і журналі Marie Claire UK. Але така бликуча кар’єра не врятувала Гелен від хронічної втоми і бажання щось змінити. Поштовхом до «перезавантаження» стала поїздка авторки у Данію.

Не секрет, що данці вважаються однією з найщасливіших націй в світі. Вони мають власну філософію під назвою хюґе. Цікаво, що цей термін не має чіткого визначення. Хюґе – стиль життя, який забезпечує спокій і комфорт.

Гелен Расселл на власному прикладі пізнавала всі тонкощі данського щастя. І написала про це книгу. Переконайтесь, що стати щасливими можна у будь-якій країні!

 


 

Книга "Аутсайдер"«Аусайдер», Стівен Кінг

Гучна новинка від «короля жахів»!

Події розгортаються в маленькому містечку. Террі – популярна особистість. Він працює тренером баскетбольної команди. Чоловіка вважають примірним сім’янином і батьком двох дівчат. Ніхто не очікував від нього звірячого вбивства 11-річного хлопчика. Не очікував цього і сам Террі. Адже саме в час злочину він перебував на зустрічі в іншому місті. І свідки можуть це підтвердити. Але як бути з тими, хто застав Террі на місці злочину? Як міг чоловік бути у двох місцях одночасно? Що коїться в цьому містечку?

Кінг не зраджує собі. Містичний трилер з елементами детективу страшенно захопливий!

 


 

Книга "Хранитель персиков"«Хранитель персиков», Сара Эдисон Аллен

Колишні однокласники зустрічаються на відкритті відреставрованого маєтку. Багато років він був покинутим. Подейкують, нібито в будинку мешкають привиди, а персикове дерево виросло з допомогою магії. Але прояви потойбічного тьмяніють на фоні сімейної таємниці. Розкрити секрети минулого доведеться двом жінкам – Уіллі Дженкінс і Пекстон Осгуд. Уілла володіє невеликим кафе-магазином натуральних продуктів. А життя Пекстон контролюють її заможні батьки. Що ж об’єднує таких різних героїнь?

Романи Сари Едісон Аллен називають затишними. І справді, їх можна порівняти з теплим літнім вечором. В книгах авторки завжди є місце для магії і кохання.

 


 

Книга "Добрі новини з Аральського Моря"«Добрі новини з Аральського моря», Ірена Карпа

Переїзд Ірени Карпи до Франції надихнув її на написання цієї книги. Цікаво, що персонажі мають реальні прототипи. Тому тут немає хороших або поганих героїв. Життєвість роману – одна з причин його успіху.

Париж показаний в книзі з точки зору українських емігранток. Хлоя – рокерша, Богдана – мажорка, Рита – утриманка, Маша – учасниця Femen. Всі вони мають брудне минуле. І всі вони прагнуть до нового життя. Героїні змінили країну проживання. Але чи допоможе це змінитись зсередини? Адже від минулого так важко втекти…

Пориньте у світ інтриг, моди, темних таємниць і Парижа!

Отзывы

0

not bad

Ответить
0

Книги Сара Эдисон Аллен - это нежные, сказочно-романтичные и, как верно подметил автор статьи, уютные романы. Отлично подходят для отпуска.

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх