Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Великий рейтинг Буклі. Книжкові підсумки року-2019

18.02.2020 12:27

Що ми з вами читали за останні дванадцять місяців? На яку книгу чекали з найбільшим нетерпінням? Що визнали найцікавішим книжкові експерти країни, а що найбільше припало до душі вам – нашим улюбленим покупцям? Обговоримо головні читацькі враження року, що минає!

 

Великий рейтинг Буклі. Книжкові підсумки року-2019

 

НАЙКРАЩІ НОВИНКИ РОКУ

Отже, за версією колективу інтернет-магазину «Букля», найкращою книгою-2019 стало видання "Big money. Принципы первых" відомого вітчизняного бізнесмена і блогера Євгенія Черняка. Автор книги справді знає, як заробити великі гроші, адже знаходиться серед сотні найбагатших українців!

За підсумками 26-го Форуму видавців, що пройшов у вересні у Львові, відзнаки удостоїлась сучасна українська проза «Клавка» Марини Гримич - драматична історія секретарки Спілки письменників на тлі повоєнного Києва 1940-х років. Ну і не залишимо поза увагою вибір цьогорічного Книжкового Асеналу, а саме – новинку від Ірени Карпи «Добрі новини з Аральського Моря». До написання роману авторку надихнув переїзд до Парижу кілька років тому, книга також народжувалася не один рік і ввібрала в себе реальні історії кількох героїнь одразу.

 

                                                 

 

НАЙОЧІКУВАНІША КНИГА

Нею, згідно ваших запитів, став посібник практикуючого гінеколога Ольги Белоконь "Я беременна, что делать?". Не сказати, що до цього часу на ринку не існувало подібних книг, але настільки докладного і структурованого довідника по темі вагітності нам ще дійсно не траплялося!

 

ХУДОЖНЯ ПРОЗА

Серед україномовних видань безумовні лідери – романи Василя Шкляра «Характерник», та Софії Андрухович "Фелікс Австрія". Обидві відсилають читача до минулих століть, щоправда, дія першої книги відбувається у Запорізькій Січі, другої – на теренах «щасливого» австрійського Станіслава, нині – Івано-Франківська. Також напрочуд активно у нас продається книга цьогорічної нобелівської лауреатки Ольги Токарчук «Бігуни».

 

                                                 

 

Серед книг, виданих іноземною мовою, вашої уваги однозначно заслуговує "Пламя и кровь. Том 1. Кровь драконов" - передісторія відомої саги Джорджа Мартіна, в якій відкривається таємниця виникнення династії Таргарієнів. Прихильників Діни Рубіної цьогоріч потішило продовження трилогії -  "Наполеонов обоз. Книга 3. Ангельский рожок".  Ну а любителі історій кохання найчастіше вибирали книгу "После", за мотивами якої зняли фільм – переможець Teen Choice Awards-2019 в номінації «Краща драматична стрічка».

 

                                                 

 

NON-FICTION

У категорії прикладної літератури ми не просто не змогли скоротити список фаворитів до мінімуму – надто багато достойних видань побачило світ і захопило серця читачів цього року. Серед україномовних книг це, насамперед, бестселер  "Їж, пий, худни. Здоров’я без дієт" Наталії Самойленко, "Між треба та хочу. Знайди і плекай свою пристрасть" Ель Луни, "12 правил життя. Як перемогти хаос" Джордана Пітерсона.

 

                                                 

 

Серед іншомовних їх ще більше:

"НЕ НОЙ. Вековая мудрость, которая гласит: хватит жаловаться пора становиться богатым", "Развивай свой мозг. Как перенастроить разум и реализовать собственный потенциал", "НИ СЫ. Будь уверен в своих силах и не позволяй сомнениям мешать тебе двигаться вперед", "Секреты успешных семей. Взгляд семейного психолога", "Sapiens. Краткая история человечества".

 

                                                 

 

ДИТЯЧА КНИГА

Яке дитинство проходить без магії? Цілком закономірно, наші найменші читачі найчастіше вибирали цікаві, ще й красиві подарункові видання про малого чарівника Гаррі Поттера. На другому місці за популярністю - "101 казка про принцес" за мотивами улюблених мультфільмів Дісней та вельми цікава книжка для дівчаток-підлітків «Мія дорослішає. Що варто знати про дозрівання», написана іспанським педіатром-ендокринологом Монікою Пейткс.

 

                                                 

 

БІОГРАФІЯ

Автобіографії та мемуари відкривають таємниці тих, ким захоплюється цілий світ, ось чому до цього жанру літератури читачі виявляють особливу цікавість. Серед найпопулярніших цього року можемо відмітити біографію відомої корейської поп-групи "BTS", автобіографія Мішель Обами "Становлення" та документальна книга про життя і смерть українського письменника "Справа Василя Стуса. Збірка документів з архіву колишнього КДБ УРСР". Кожна з них заслуговує вашої уваги!

 

                                                 

 

БІЗНЕС-КНИГА

Бізнес, як і все наше життя — це, передусім, емоції. Тут перемагає той, хто вміє ними керувати і моделювати потрібні для справи емоції у інших. Бізнес-тренер Валерія Козлова пропонує власну авторську методику підвищення рівня емоційного інтелекту - "Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті". Наші покупці уже випробували цей дієвий спосіб на собі. А ви?

 

Також нагадуємо, що було оголошено переможців літературного конкурсу Книга року BBC-2019.

Отзывы

0
Top Booklya books

Оу, як багато цікавинок. Є із чого вибрати. Тепер точно знаю що буду читати довгими зимовими вечорами...

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх