Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Сучасне книготворення: 35 абсолютних новинок від українських видавництв

5.11.2020 09:56

Щойно у Львові закінчився Форум видавців, ми поспішаємо потішити вас найсвіжішими новинками! Наш сьогоднішній огляд достатньо великий – в ньому аж три десятки видань – тож ви зможете підібрати літературу на будь-який смак: художню, публіцистичну, бізнесову, нон-фікшн, дитячу. Звісно, всі вказані видання можна придбати в інтернет-крамниці «Букля». Отже…

 

Сучасне книготворення: 35 абсолютних новинок від українських видавництв

 

ХУДОЖНЯ ЛІТЕРАТУРА

Купить книгу "Фірма", Джон Грішем

За все в житі доводиться платити. Одержавши посаду в перспективній фірмі, молодий адвокат разом з тим отримав в оренду новенький BMW, компенсацію кредиту на навчання та вигідну позику на житло. Та дуже швидко він розуміє, що в офісі діється щось дивне, більше того – його фірмою цікавиться ФБР…

 

"Не озирайся і мовчи", Макс Кідрук

Після переїзду в нову квартиру 14-літній Марк знайомиться із Сонею, дівчиною з паралельного класу, яка розповідає йому про існування паралельного світу і про можливість туди потрапити… просто скориставшись ліфтом у їхньому будинку. Купить книгу

Хлопець вважає це нісенітницею, та все ж вирушає за новою подругою, навіть не підозрюючи, що зовсім скоро всі його уявлення про реальний світ розлетяться на друзки…

 

"Гора між нами", Чарльз Мартін

Бувають моменти, коли твоє життя залежить від незнайомця. Це жахливо, але допомагає переосмислити важливі речі і круто змінити свій погляд на існування в цілому.

Купить книгу Що б робили ви, якби опинились сам на сам з природою високо в засніжених горах? Герої цього роману не здалися, хоча це вартувало їм неймовірних зусиль.

 

"Хрещений батько", Маріо П’юзо

Неперевершена кримінальна сага тепер українською! Це книга про сильний характер і справедливість. Роман став справжнім тріумфом не лише в літературі, але й в кінематографі, принісши творцям фільму «Оскара».

 

Купить книгу "Аптекар", Стефані Майєр

Роман від автора світового бестселера «Сутінки»  - історія жінки, одного з найкращих таємних агентів США. Єдина людина, якій вона довіряла – мертва. І, судячи з усього, наступною в списку є вона сама…

 

"Осина фабрика", Ієн Бенкс

Ще один шедевр у «рідному» перекладі – найскандальніша книга минулого століття.

Історія двох братів змушує замислитись, що таке психічне здоров’я, і чи всі пацієнти психіатричної лікарні насправді хворі, так само як і люди «без діагнозу» - здорові?Купить книгу

 

"Велика маленька брехня", Ліян Моріарті

«Якщо ви шукаєте книжку, яка вас цілком полонить, — можете більше не шукати» — такий відгук про цю книгу написала Опра. «Велика маленька брехня» — блискучий роман про життєві шляхи трьох абсолютно різних жінок, про колишніх чоловіків, других дружин, матерів та дочок, шкільний скандал та маленьку брехню, котра може стати смертельною.

 

Купить книгу "Вбивство у «Східному експресі»", Агата Кристі

Аґата Крісті — неперевершена королева детективу і найпопулярніший автор усіх часів. Продано близько мільярда примірників її творів англійською мовою і ще мільярд — у перекладі 100 іноземними мовами.

Вбивство у “Східному експресі”» – одна із найвідоміших детективних історій Аґати Крісті, що неодноразово втілювалась на екранах. Нова прем’єра — вже у листопаді 2017 року. Ну а поки що зустрічайте твір в українському перекладі.

 

Купить книгу "Сяйво", Джей Ашер

Чудовий подарунок собі чи друзям до зимових свят – тепла історія кохання на фоні передріздвяних приготувань. Сьерра з сім’єю живе в Орегоні, але щорік перед Різдвом вони на деякий час переїжджають до Каліфорнії, аби організувати продаж власноручно вирощених ялинок.

Де дівчині більше подобається Та вона й сама не знає. Аж допоки одного разу не зустрічає на ярмарку своє кохання….

 

"Шість головоломок для дона Ісидро Пароді", Хорхе Луїс Борхес

Купить книгу Збірка містить пародійно-детективні оповідання, написані у спів¬авторстві з другом А. Б. Касаресом у 1941–1942 роках.

Ісидро Пароді — в’язень однієї з буенос-айреських тюрем, що займається розслідуваннями. Інтелектуали виявлять у цих справді зовсім коротких оповідках цілу історію світової літератури й ознаки деконструкції жанру, а читачі, які люблять кримінальні сюжети — вповні ними насолодяться.

 

"Ловець повітряних зміїв", Халед Госсейні

Одного морозного дня взимку 1975-го афганський хлопчик Амір стає свідком жахливого вчинку.

Купить книгу Ця подія назавжди змінює і його власне життя, і долю його близького приятеля Гассана. Та річ не лише в побаченому, а й у тому, що Амір не втрутився, нічого не зробив, лишився стояти осторонь. Боягузтво, ба навіть відступництво, буде переслідувати його протягом життя спершу в Афганістані, потім в Америці, аж доки Амір набереться мужності, кине виклик усім своїм внутрішнім демонам і знайде спосіб «виправитись».

Дебютний роман афгано-американського автора побачив світ 2003-го і два роки поспіль очолював список бестселерів The New York Times, а 2007-го за його мотивами було знято однойменний фільм.

 

Купить книгу "П’ята Саллі", Деніел Кіз

Інтелектуальний бестселер, який читає весь світ! Саллі Портер знайшли непритомною на березі океану. Виявляється, дівчина намагалася покінчити з собою, а троє молодиків, які наздогнали її та витягли з води, хотіли її зґвалтувати…

Саллі опинилася в лікарні, але вона нічого не пам’ятає і переконана: самогубство намагалася вчинити не вона, а хтось інший, хто навчився керувати її свідомістю… Лікар Роджер Еш береться допомогти дівчині. Він виявляє, що у голові у Саллі живуть ще четверо жінок та п’ятий «хтось»…

 

Купить книгу "Green Card", Володимир Кошелюк

«Green Card» —чоловічий роман, книга про протистояння долі, становлення характеру, подолання жорстких обставин і неабияких випробувань.

Це яскрава й динамічна історія перетворення юного лузера на суворого і досвідченого воїна-спецпризначенця, а поштовхом до цього стає випадково виграна у лотерею картка, що надає право на проживання в Сполучених Штатах.

 

«Правда» та «Колір магії», Террі Пратчетт 
Купить книгу Шедеври майстра гумористичних фентезійних романів Террі Пратчетта рідною мовою.

Тонка межа між фактами й чутками, жарти й алюзії надійно вплітають йогоромани у сучасні реалії і творять майстерну сатиру на інформаційну сферу та суспільство загалом. А особлива, інтелектуальна і разом з тим проста філософія, несподівані стилістичні прийоми, натяки на класичні твори та явища поп-культури гарантують насолоду від читання!

 

"Інформатор", Джон Грішем

Детектив, який порушує питання суддівської справедливості.

Купить книгу Судді повинні бути чесними і мудрими. Їхня непідкупність та неупередженість — основа всієї судової системи. Ми віримо, що вони діють в ім’я справедливості, захищають права всіх учасників процесу, карають тих, хто чинить зло, і стежать за належним дотриманням законів. Але чи так насправді? Що, як суддя порушує закон і бере хабарі?

 

МОТИВАЦІЙНА ЛІТЕРАТУРА

Сучасний темп життя залишає все менше часу на те, щоб проживати кожен день свідомо, продуктивно, а головне – щасливо.

Купить книгу Той, хто більш свідомий цього, шукає вихід з ситуації. А якщо є попит – буде й пропозиція: на книжкових полицях з’являється все більше психологічної та мотиваційної літератури. Вам залишається лише обрати найбільш дієву.

"12 важелів успіху", Стівен Р. Кові

"Сила волі. Шлях до влади над собою", Келлі Макґоніґал

"Працюй чотири години на тиждень. Нова психологія успіху", Тімоті Феррісс

"Керуй своєю підсвідомістю", Джо Диспенза

"Велика магія", Елізабет Ґілберт

Купить книгу "Проект Щастя", автор Гретхен Рубін"Проект Щастя", Гретхен Рубін


НОН-ФІКШН

"Струс мозку", Жанна-Марі Ласкас

Автор книги – журналістка, яку зацікавила тема впливу травм мозку спортсменів на їхній стан здоров’я. Дослідженнями на цю тему займався лікар-невропатолог Беннета Омалу, та професійна ліга американського футболу в США протягом семи років після його відкриття (до грудня 2009 року) офіційно не визнавала зв’язок між струсами мозку у футболі і хронічною травматичною енцефалопатією. Купить книгу "Струс мозку", автор Жанна-Марі Ласкас

Відкриття Беннета стало можливим, зокрема, завдяки дозволу щодо дослідження мозку футболіста Майка Вебстера, який помер у 2002 році.

 

"Гра на пониження. За кулісами світової фінансової кризи", Майкл Льюїс

В книзі описана історія глобальної фінансової кризи 2008 року яка розпочалась з США. Будинки дорожчали, відсотки по кредитам падали,інвестиційні банки стали схожими на казино. Фінансова піраміда от-от мала обвалитися, поховавши під собою віру американців у міць долара... Купить книгу "Гра на пониження. За кулісами світової фінансової кризи", автор Майкл Льюїс

Було досить багато тих, хто передбачав цю катастрофу. Але була і жменька тих, хто ризикнув і, коли світ летів у прірву фінансової кризи, зумів на ній заробити. Великий песиміст і дивак з Уолл-стрит, якого колеги звикли вважали невдахою, лікар із синдромом Аспергера, якого більше за діагнози вабили колонки цифр фінансової аналітики. Ці двоє заснували інвестиційну компанію у гаражі біля будинку - поставили на програш і…стали переможцями!

 

Купить книгу "Кулемети й вишні. Історії про добрих людей з Волині", автор Вітольд Шабловський"Кулемети й вишні. Історії про добрих людей з Волині", Вітольд Шабловський

Ця книжка є спробою знайти шлях до примирення і прощення попри трагічні сторінки в історії польського та українського народів. Відомий польський репортер, автор книги, упродовж трьох років розшукував у Польщі та в Україні очевидців Волинської трагедії і їхніх нащадків. Розповіді про пережиті ними події 1943 року і лягли в основу книжки.

Ці історії — про зруйновані у вирі війни людські долі й обірвані життя, і водночас — про людяність, силу духу та милосердя. Через спалах міжнаціональної ворожнечі сусіди стали ворогами. Однак і в ситуації смертельної небезпеки чимало людей були готові ризикувати життям задля порятунку ближнього — насамперед людини, а не представника певної нації.Купить книгу "Ні сонце, ані смерть. Зі щоденників нейрохірурга", автор Генрі Марш

 

"Ні сонце, ані смерть. Зі щоденників нейрохірурга", Генрі Марш

Лікарям вкрай болісно говорити про свої професійні помилки. Але не Генрі Маршу. Завершуючи свою майже сорокарічну лікарську кар’єру, автор розмірковує про сенс людського існування, суть праці лікаря, труднощі професії й про те, чим може обернутися відчайдушне бажання продовжити пацієнтові життя за всяку ціну. Описані випадки з хірургічної практики у Британії, Непалі, Україні перемежовуються яскравими та щемкими епізодами з його дитинства та юності, непересічними моментами професійного становлення та простими й водночас приголомшливо глибокими роздумами про те, що справді має значення. Купить книгу "Місяць, обмитий дощем", автор Володимир Лис

Ця книжка — надзвичайно особисті мемуари, що вражають відвертістю, мудрістю та літературною майстерністю.

 

"Місяць, обмитий дощем", Володимир Лис

Ця збірка різнобарвних, але водночас таких споріднених новел про життя — немов букет зібраного восени листя. Серйозні, а інколи й іронічні роздуми про сенс щоденного буття й плин часу, про історичну долю України й таємниці людського серця… Більшість творів – автобіографічні, та публікуються вперше.


ПОЕЗІЯ

Купить книгу "Кобзар", автор Тарас Шевченко"Кобзар", Тарас Шевченко

Відома кожному українцю з дитинства книга в новому образі – з сучасним портретом Кобзаря на обкладинці та однотонним зеленим текстом всередині, доповненим українськими етнічними мотивами і реальними світлинами великого поета. Видання по стилю схоже на популярний «Буквар миру».

 

"Поезія Келії", Костянтин Москалець

Купить книгу "Поезія Келії", автор Костянтин МоскалецьЛірика Москальця давно стала улюбленою для мільйонів українців, досить згадати його пісні у виконанні гурту «Плач Єремії» -  "Вона" ("Завтра прийде до кімнати..."), "Ти втретє цього літа зацвітеш..." або "Треба встати і вийти...". Дана книга - чудова нагода для молодшого покоління пізнати творчість одного з найяскравіших представників покоління "вісімдесятників", творчість, залюблену в батьківщину і українську мову, вільну від вульгарності і цинізму, сповнену доброзичливим гумором та приязню до живих, мертвих і ще ненарожденних земляків.


ДИТЯЧА ЛІТЕРАТУРА

Купить книгу "Теплі промінці", автор Людмила Ремез"Теплі промінці", Людмила Ремез

Збірка віршів для малюків, що знайомить маленьких читачів з навколишнім світом, спонукає замислюватися над вчинками персонажів. Легкий поетичний стиль і використання звукопису сприяють швидкому запам'ятовуванню тексту, а також розвитку мовної діяльності. А візуально уявити ці теплі сонячні історії допомогла малюкам молода талановита художниця Тетяна Денисенко.

 

Купить книгу "Анімаліум", автор Дженні Брум"Анімаліум", Дженні Брум

Книга-знахідка, книга-музей! Двері «Анімаліума» відчинені двадцять чотири години на добу сім днів на тиждень. І подивитись тут справді є на що: в книзі зібрано вражаючу колекцію з понад 160 тварин, яку буде цікаво розглянути читачам різного віку.

Дізнайтесь, як еволюціонували тварини, зазирніть до препараційних лабораторій та відкрийте для себе різноманіття природних середовищ планети Земля. Пізнавайте красу і розкіш тваринного царства!

 

Купить книгу "36 і 6 котів-детективів", автор Галина Вдовиченко"36 і 6 котів-детективів", Галина Вдовиченко

36 великих і 6 малих хвостатих друзів уже знайомі багатьом діткам своїми танцювальними талантами. Та на цей раз вони виявили в собі нові схильності – до дряпопису. Їхні картини прикрасили стіни господаревої кав’ярні, але ненадовго...

Стався злочин. Хто візьметься розслідувати дивне зникнення? Хто розкриє таємницю вісьмох липових дощечок? Коти-детективи беруться до справи…

 

Купить книгу "Викрадення Мони Лізи", автор Нікі Тойніссен, Маайкен Коолен"Викрадення Мони Лізи", Нікі Тойніссен, Маайкен Коолен

Книжка-пошуківка з хитрою закладкою П’ятеро злодіїв викрали портрет Мони Лізи з паризького музею. Злодюги тікають у Берлін, Рим, Лондон, Барселону й Амстердам. У великих містах Європи так багато дивовиж! Наздоганяйте крадіїв, а заразом знайомтесь з величними містами. Така подорож буде цікавою як дітям, так і дорослим!

 

Купить книгу "Школа чарівних тварин", автор Маргіт Ауер«Школа чарівних тварин», Маргіт Ауер

Неймовірні пригоди, у якій замішані люди, тварини, чари… В центрі уваги – чарівна зоологічна крамниця, навколо якої відбуваються дивні події. Книга для читачів середнього шкільного віку Купуйте відразу разом з продовженням.

Отзывы

0

стільки гарних книжок, прям очі розбігються

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх