Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Шпаргалка для школяра: словники, довідники, енциклопедії, які допоможуть в навчанні

5.11.2020 09:56

Чому словники і посібники все ще користуються популярністю серед учнів? Не завжди є можливість зайти в Internet. До того ж, в мережі можна легко загубитися в масиві непотрібної інформації. А от невеликий посібник кишенькового формату зручно мати завжди під рукою.

В нашій добірці представлені також і об’ємні енциклопедії. Вони незамінні під час підготовки до контрольних робіт та ЗНО. Адже в цих виданнях зібрана необхідна інформація за весь період навчання в школі. Не потрібно витрачати години на гортання підручників за попередні роки. Просто відкрийте зміст довідника і швидко знайдіть необхідний матеріал.

 

Шпаргалка для школяра: словники, довідники, енциклопедії, які допоможуть в навчанні

 

Купить книгу "Фразеологічний словник школяра", автор Галина ДомарецькаКнига «Фразеологічний словник школяра», Галина Домарецька

І в повсякденному житті, і в навчанні діти стикаються з великою кількістю стійких виразів. Через юний вік дитини багато фразеологізмів можуть бути їй незрозумілими. У батьків не завжди є час і терпіння пояснити доступною мовою значення виразів. І тут на допомогу приходить посібник «Фразеологічний словник школяра». У ньому представлені найбільш поширені вирази в алфавітному порядку. До кожного з них подаються тлумачення в простій і стислій формі. Завдяки м'якій палітурці словник зручно носити з собою, він не займе багато місця в рюкзаку. Фразеологічний словник – незамінний помічник у вивченні шкільного матеріалу.

 


 

Купить книгу "Зазирни у слово. Етимологічний словник учня", автор Ганна Тучапська, Марта ГолубКнига «Зазирни у слово. Етимологічний словник учня», Ганна Тучапська, Марта Голуб

У книзі «Зазирни у слово. Етимологічний словник учня» подано походження багатьох слів. Посібник побудований за тематичним принципом: школа, спорт, речі, які нас оточують, відпочинок, пори року. В кінці словника для зручності подано алфавітний покажчик. Видання буде корисним не тільки школярам, але і вчителям.

Видавництво «Навчальна книга – Богдан» вже майже 20 років успішно працює в сегменті освітньої літератури. Всі підручники, словники та енциклопедії відповідають стандартам національної школи і ВНЗ. За час роботи видавництво отримало безліч нагород, серед яких дипломи, подяки, відзнаки.

 


 

Купить книгу "Великий енциклопедичний ілюстрований словник", автор Анатолій СтепураКнига «Великий енциклопедичний ілюстрований словник», Анатолій Степура

Створення універсальної енциклопедії – завдання не з легких. Складно вмістити величезну кількість інформації на сторінках однієї книги. Видавництво «Бао» підійшло до складання енциклопедичного словника з усією відповідальністю. Точність, доступність, сучасність – три кити даного видання. Словник охоплює багато сфер життя суспільства: географію, історію, політику, економіку, філософію, право. Знайшлося місце і для науки та техніки, мистецтва, природи, спорту та медицини. Автори приділили увагу і сучасним галузям знань: інформатиці та соціології. Окреме місце займають статті про видатних особистостей всіх часів. Енциклопедичний словник доповнено ілюстраціями.

 


 

Купить книгу "100 експрес-уроків української", автор Олександр АвраменкоКнига «100 експрес-уроків української», Олександр Авраменко

Без перебільшення це унікальний посібник. Олександр Авраменко – доцент Київського університету імені Бориса Грінченка. Він багато років займається популяризацією української мови. Олександр –  ведучий експрес-уроків української в програмі «Сніданок з 1+1». Популярність цих відео-занять надихнула вченого на написання посібника.

Одержувати чи отримувати освіту? Без десяти сім чи за десять сьома? Навчатися музики чи музиці? Усі тонкощі української мови можна легко засвоїти завдяки самовчителю «100 експрес-уроків української». Матеріал поданий в ігровій формі. Правила пояснюються простою мовою, без зайвого наукового пафосу. Кожен урок супроводжується кумедними ілюстраціями. Видання має зручний кишеньковий формат. Книга набула такої популярності, що Олександр Авраменко видав другу частину. Її також можна придбати на нашому сайті.

 


 

Купить книгу "Географія України. Довідник школяра і студента", автор Віктор ГубарєвКнига «Географія України. Довідник школяра і студента», Віктор Губарєв

Географія – доволі складна наука. Адже це дуже широка галузь знань, тому доводиться запам’ятовувати велику кількість інформації. Засвоєння навчального матеріалу з географії необхідне не лише для успішної здачі іспитів. Знання в цій області значно підвищують загальний рівень ерудованості.

«Географія України. Довідник школяра і студента» є чудовим доповненням до шкільного підручника. Довідник допоможе підготуватися до ЗНО і стане в пригоді студенту. Він містить всю необхідну інформацію про фізичну, економічну і політичну географію України. Книга розкриває також основні наукові терміни і поняття. В довіднику описані найважливіші географічні об’єкти та видатні подорожі мандрівників.

 


 

Купить книгу "Великий довідник школяра", автор Олександр Роганін, Л. ГенденштейнКнига «Великий довідник школяра», Олександр Роганін, Л. Генденштейн

Ще один корисний довідник в нашій добірці. Він розрахований майже на весь час навчання в школі – з 5 по 11 клас. Довідник охоплює природничі науки: математика, фізика, хімія, біологія. Ця книга допоможе підготуватися до уроків та будь-якої форми перевірки знань, в тому числі –  до ЗНО. Вся інформація чітко структурована відповідно до шкільної програми.

Автори ретельно пропрацювали кожен розділ. Велика кількість таблиць, схем, рисунків і прикладів допоможе краще зрозуміти матеріал та ефективно його засвоїти. Проста і лаконічна форма викладення – ще одна важлива перевага посібника «Великий довідник школяра». Видання буде корисним також батькам і вчителям. З його допомогою ви легше зможете пояснити дитині шкільний матеріал.

 


 

Купить книгу "1000 найважливіших тем. Весь шкільний курс", автор Ганна Насонова, О. МешковаКнига «1000 найважливіших тем. Весь шкільний курс», Ганна Насонова, О. Мешкова

Перед вами величезний довідник! Він охоплює всі основні шкільні предмети. Матеріал викладено стисло і зрозуміло. Довідник «1000 найважливіших тем. Весь шкільний курс» стане незаміннім помічником при виконанні домашніх завдань. З його допомогою можна легко підготуватися до контрольних робіт.

Більше не потрібно вишукувати необхідні формули, правила чи інші дані в підручниках! Всі вони зібрані в одному виданні. Довідних охоплює навчальний матеріал за весь шкільний курс. Він допоможе згадати забуту інформацію і вивчити нову. Завдяки довіднику школярі зможуть систематизувати свої знання. А також учні будуть легше орієнтуватися в великому масиві інформації.

 


 

Купить книгу "Тлумачний словник української мови", автор Тетяна КовальоваКнига «Тлумачний словник української мови», Тетяна Ковальова

Словник подає близько 20 тисяч тлумачень! І це не тільки слова, а ще й словосполучення та фразеологічні вирази. Перевагою даного видання є наявність слів з новітньої та іншомовної лексики. Сьогодні в українській мові часто доводиться мати справу із запозиченими словами. Деякі з них можуть потребувати тлумачення. І тут на допомогу прийде даний словник. У виданні міститься також професійна лексика, наукові терміни і поняття. До слів подаються приклади словосполучень або речень. Це дає змогу легше зрозуміти значення слова як в контексті, так і самостійно. Пропонований словник значно розширить лексикон української мови. Це буде корисним як в повсякденному житті, так і під час написання шкільних есе та творів.

 


 

Купить книгу "Велика дитяча енциклопедія", автор Роберт КоупКнига «Велика дитяча енциклопедія», Роберт Коуп

Ваша допитлива дитина часто задає питання про оточуючий світ? Втамуйте її жагу до знань і придбайте цю енциклопедію. Книга охоплює безліч тем. Всесвіт, природничі науки, транспорт, винаходи, історія, народи різних країн, тварини – для всього знайшлось місце на сторінках видання. Майже кожен факт доповнений зрозумілим малюнком. Дитина з задоволенням проведе не одну годину, роздивляючись яскраві ілюстрації.

Енциклопедія має тверду палітурку і міцний папір. Тому довго зберігатиметься в гарному стані. І можна не боятися, що дитина та її друзі випадково зіпсують книгу.

А якщо ви шукаєте подарунок, то «Велика дитяча енциклопедія» стане чудовим рішенням.

 


 

Купить книгу "Пізнаємо та досліджуємо. Тваринний світ", автор Олена КотенкоКнига «Пізнаємо та досліджуємо. Тваринний світ», Олена Котенко

Світ тварин різноманітній і дуже цікавий. Його вивчення – захоплива справа. Які бувають тварини? Чим хижаки відрізняються від травоїдних? Як і коли приручили тварин? Що таке екосистема? В яких «будинках» живуть тварини? Енциклопедія містить багато цікавої інформації про існування живих істот. Дитина дізнається про мешканців саван, пустель, тропічних лісів, степів, тундри та океанів. Цікаво буде почитати і про рекорди тварин, їх «мову» та інтелект. Книга доповнена великою кількістю ілюстрацій.

Родзинкою видання є наявність нескладних завдань і запитань. Юний читач не лише сприйматиме інформацію, а й зможе поміркувати. Завдяки цьому матеріал засвоїться ще краще.

Отзывы

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх