Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Що у нас в арсеналі? Підсумки VIII Міжнародного фестивалю «Книжковий арсенал»-2018

5.11.2020 09:56

Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» — найбільш очікувана щорічна подія для усіх, хто любить книжки. Цьогоріч він пройшов у Мистецькому Арсеналі в Києві з 30 травня по 3 червня і зібрав близько 200 українських письменників та ще сотню гостей з 31 країн світу. Понад 150 видавців представили свої найкращі новинки, а дизайнери, ілюстратори, художники – виставкові проекти. Ми в числі перших підсумовуємо результати заходу, який щойно закінчився, і пропонуємо вашій увазі низку літературних творів з нього.

 

Що у нас в арсеналі? Підсумки VIII Міжнародного фестивалю «Книжковий арсенал»-2018

 

Купить книгу "Чоловік на ім'я Уве", Фредрік Бакман

Дебютний роман шведського блогера, написаний у 2012 році, проданий накладом більш ніж 5 млн. примірників та екранізований на батьківщині автора. Сьогодні книга з’явилася і на українському ринку. Головний герой роману, буркотун Уве, уособлює в собі тих людей, котрі з тих чи інших причин перестали бути потрібними суспільству. Новоспечений пенсіонер після зміни соціального статусу та втрати коханої дружини змушений заново шукати сенс життя. А це потребує від вже немолодої людини неабиякої мужності та зусиль. Іронічна, зворушлива та мудра історія полонила серця як читачів, так і літературних оглядачів усього світу.

 

Купить книгу "Казки на ніч для дівчат-бунтарок", Елена Фавіллі, Франческа Кавалло

Дитячу полицю поповнив гучний книжковий проект, що зібрав у минулому році понад 1,5 млн. доларів на платформі Kickstarter. Авторки казок починали свою діяльність зі створення електронного журналу для дітей та їх батьків, в якому пропагували виховання без гендерних стереотипів. Згодом народилася ідея створити збірку надихаючих історій про видатних жінок, тим самим показавши широкі можливості для особистісного розвитку «слабкої половини» людства. Проект об’єднав 100 найяскравіших історій жіночого успіху, до нього залучили 60 ілюстраторів (також жінок, звичайно!), які працюють у різних стилях. Наразі Елена та Фанческа уже збирають кошти на випуск другої книжки про відважних першопрохідниць, ну а ми насолоджуємось чудовою українською версією вже виданої роботи.

 

Купить книгу "Вогонь і лють. Всередині Білого дому Трампа", Майкл Вулфф

Приголомшлива, скандальна книга, безперечний бестселлер №1 по версії The New York Times та Amazon, найочікуваніший переклад 2018 року. Що відбувається за кулуарами адміністрації нинішнього президента США? Чому люди з оточення Трампа сумніваються в його інтелекті та працездатності? Чому Білий Дім називає це видання суцільної брехнею? У книзі зібрано понад 200 інтерв’ю з діючими американськими можновладцями та головним героєм видавничої сенсації – Дональдом Трампом, який не втомлюється демонструвати досі невідомі світові парадокси президенства. Вам теж вартує це почитати!

 

Купить книгу "Гільда і троль", Люк Пірсон

Перша книга із серії коміксів про дівчинку з синім волоссям від популярного британського ілюстратора і мультиплікатора Люка Пірсона тепер доступна до читання українською! В оригіналі існує уже 5 книжок, більшість з них також перекладені французькою, німецькою, норвезькою, шведською та чеською мовами. А вже з цієї осені один з найвідоміших американських телеканалів планує почати показ мультсеріалу за мотивами даних коміксів. В основі сюжету – фантастичний світ, дуже схожий на Скандинавію кінця ХХ століття, в якому живуть як реальні люди, так і казкові істоти – ельфи, тролі, велетні. Перша книга серії детально знайомить з ним та головною героїнею на ім’я Гільда.

 

Купить книгу "Фантастичні звірі і де їх шукати. ВЕЛИКЕ ІЛЮСТРОВАНЕ ВИДАННЯ", Джоан Ролінґ

Фантастичні історії про фантастичних звірів у не менш фантастичній палітурці! Магічна фауна усіх п’яти континентів отримала нове оформлення завдяки відмінній роботі ілюстратора Олівії Ломенек Ґілл. Що ж стосується змісту, то ця книга - результат багаторічних досліджень і мандрівок знаменитого чарівника і магізоолога Ньюта Скамандера. Деякі описані в ній міфічні істоти вже знайомі читачам книги Гаррі Поттер - Гіпогриф, Василіск, Леприкон... Інші здивують навіть найзатятішого шанувальника-магізоолога. В велике ілюстроване видання додані нові профілі шести магічних звірів, що мешкають в Північній Америці, а також обновлена передмова від авторки Джоан Ролінґ.

 

Купить книгу "Коли Бог був кроликом", Сара Вінман

Світла, добра та доволі неоднозначна у питаннях віри книга – дебютна у доробку авторки. У малої Еллі багато запитань про Бога. Хто такий Бог? Хто він для дівчинки? Чи любить він її? Нічого цього вона ще не знає. Для Еллі богом стає кролик – великий, вухастий, з каштановим хутром. Він прийшов у її життя взимку в якості подарунка від старшого брата. Чому тварина отримала таке ім'я? Можливо тому, що так Еллі могла точно знати, що Бог її любить. Та книга не така проста і поверхнева, як може здатися на перший погляд. Вона торкається дуже серйозних тем: педофілії, наслідків теракту 11 вересня 2001 року, проблем нетрадиційної сексуальної орієнтації. Думки щодо всього викладеного розділилися, отже читайте і формуйте власну!

 

Купить книгу "Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем", Марк Менсон

Ми живемо в культурі, зацикленій на занадто оптимістичних очікуваннях. Із самого дитинства нам нав’язують нереалістичні ідеали, яких ми прагнемо досягти попри все: лише найвищі оцінки, досконала зовнішність, надсучасні ґаджети, найкрутіша робота, тільки екзотичні подорожі й не менш яскраві світлини в соцмережах. Постійно женучись за успіхом і щастям, ми попадаємо у постійні стреси і самі знижуємо якість свого життя. Як звільнитись від міражу щастя і стати справді щасливим? Як навчитись тверезо сприймати власне життя і сміливо дивитись в обличчя викликам долі? Американський підприємець і блогер піднімає важливі питання і демонструє справді нестандартний підхід до вирішення повсякденних проблем. Книга - бестселер New York Times.

 

Купить книгу "Вартові", Алан Мур

Легендарний комікс вперше побачив світ українською. Обмежена серія коміксів з 12-ти випусків, опублікована компанією DC Comics у 1986-1987 роках, стала справжньою сенсацією. Пізніше вона була перевидана у вигляді графічного роману. Авторський склад залишився той же: письменник Алан Мур, художник Дейв Гіббонс та колорист Джон Хіггінс. Сьогодні і ви маєте можливість долучитися до фанатів «вартових». Український варіант книги - це 532-сторінкове видання з самим коміксом, ескізами, не опублікованими раніше, а також новою передмовою пера Дейва Ґіббонса і коментарями Михайла Назаренка.

 

Купить книгу "Homo Deus: за лаштунками майбутнього", Ювал Ной Харарі

Професор історії Єврейського Університету в Єрусалимі Юваль Ной Харарі двічі отримував приз імені Antony Polonsky за креативність та оригінальність - в 2009 та 2012 роках. У своїй новій роботі він намагається побачити майбутнє людства, зрозуміти, яким воно буде і що тоді цінуватиметься найбільше. На допомогу нам уже зараз приходять різноманітні пристрої зі штучним інтелектом. Та чи впевнені ми, що комп’ютери не мають жодних почуттів чи бажань? Може сьогодні вони їх і не мають, але як стануть значно складнішими, зможуть розвивати власну свідомість. Якщо так станеться, як ми про це дізнаємося? Харарі пророкує на другу половину нинішнього століття прорив у біоінженерії та перехід на новий рівень розвитку. А відчути дихання нової ери ви можете вже зараз!

 

Купить книгу "Джордж і блакитний супутник", Люсі Гокінг, Стівен Гокінг

П’ята за рахунком книга із серії космічних пригод для дітей та підлітків. В ній на читачів чекають вже знайомі друзі та зовсім нові, незнайомі факти. Джордж та Енні цього разу проходять відбір у космічний табір і боряться за можливість полетіти на Марс. Але в таборі діється щось підозріле: випробування стають надто ризикованими, працівники кудись зникають, а роботів навколо усе більшає... Чи вдасться друзям впоратися із хитромудрими завданнями? І скільки ще таємничих загадок треба розгадати, аби вибратися з лабіринту небезпек? До-речі, видавництво вже анонсує плани видати шосту, заключну частину пригод Джорджа, так що мандри Всесвітом тривають…

 

Купить книгу "Я так бачу", Творча майстерня «Аґрафка»

Пізнавальне, артистично оформлене видання про людське око та можливості зору. Що саме ми бачимо, а що ховається від нашого погляду? Як бачить світ новонароджене маля? Скільки мільйонів відтінків ми здатні розрізняти? Яким чином мікроскопи та телескопи збільшують наші можливості до споглядань довкілля? Які пристосування для покращення зору застосовують у повсякденному житті – все про окуляри, спеціальні шрифти та інші орієнтири для незрячих. Книга являє собою логічне продовження видання про слух «Голосно, тихо, пошепки».

Отзывы

0

неплохие книги

Ответить
0

не вдалося цього року побувати на арсеналі. дякую що робите такі огляди для тих, хто пропустив

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх