Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Книжкові новинки – класичне чи сучасне?

18.02.2020 12:27

Останніми роками незмінною популярністю користуються твори в українському перекладі. Ми обираємо для вас найкраще і пропонуємо короткий огляд:

Фредерик Бегбедер «Бесіди нащадка епохи». 

В книзі культового французького письменника зібрано інтерв’ю з такими видатними особистостями, як Умберто Еко, Бернар Франк, Мішель Уельбек, Бернар-Анрі Леві. Цікаві матеріали відображають саму душу, сутність нашої доби.

 

 

 

 

 

 

 

Гарпер Лі «Іди, постав вартового»

Роман майже 60 років чекав свого часу, щоб бути надрукованим. Інтригує, що відомий на весь світ роман Гарпер Лі "Вбити пересмішника" був написаний пізніше, ніж його продовження "Іди, вартового постав". Ті самі герої, тільки старші на двадцять років, нарешті розкриють таємниці, які так і лишилися за лаштунками «Пересмішника».

 

 

 

 

 

 

 

Стів Харві «Діяти як переможець, думати як переможець»

Дуже популярний в якості ведучого ток-шоу, Харві починав як комік в стенд-ап камеді, пізніше знявся в кіно та почав писати книги. Його основна думка полягає в тому, що в кожної людини є талант, є певний дар. Поради Стіва та його життєві принципи, викладені в цій книзі, наповнять читачів впевненістю в собі, допоможуть у побудові особистісних та колективних стосунків, розв’язанні усіляких нагальних питань. 

 

 

 

 

 

 

«Пазли нашого буття. Книга 2». Леся Воронина, Євген Положій, Тетяна Белімова, Жанна Куява, Міла Іванцова

 

П’ять уже відомих читачам авторів діляться своїми думками, світоглядом, враженнями в новій збірці. Людяність, добро, самопожертва, любов, віра, інколи сум, здорова іронія, подекуди трішки припорошена містикою. В них багато світла та сонця, відсутні сутінки та темрява. Приваблює тим, що формат збірки не обмежує авторів тільки однією визначеною темою.

 

 

 

 

 

 

«Калейдоскоп життя» Євгенія Кононенко, Дара Корній, Наталка Доляк, Андрій Процайло, Ольга Деркачова

 

Збірка про життя в усіх його проявах – з коханням та сумом, радістю та іронією, жартами та переживаннями. Твори про непрості життєві ситуації, про жінок та чоловіків, дітей, про тварин і не тільки. Про те, що життя непередбачуване і не завжди справедливе, але автори переконують, що безвихідних ситуацій не буває. П’ять авторів, п’ять талановитих особистостей захоплюють читачів у калейдоскоп подій.

Отзывы

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх