Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Хто там? 8 детективних новинок з непередбачуваним сюжетом

18.02.2020 12:27

Вісім злочинів. Вісім таємниць. Вісім непередбачуваних фіналів. «Букля» пропонує Вам поринути у світ загадок і головоломок. На Вас чекають гарячі новинки детективного жанру. Автори представлених книг – лауреати літературних премій. Ці письменники знають, як полоскотати нерви. Що може бути більш захопливим, ніж протистояння винахідливого злодія та розумного детектива?

Спробуйте свої сили у пошуку злочинця. Але попереджаємо – буде нелегко, адже під підозрою кожен!

 

Хто там? 8 детективних новинок з непередбачуваним сюжетом

 

Купить книгу "Вільне падіння", автор Джессіка Беррі«Вільне падіння», Джессіка Беррі

«Вільне падіння» - захоплюючий симбіоз детективу та роману про виживання.

Політ приватного літака обернувся катастрофою. Вижити пощастило тільки Еллісон. Хоча навряд чи в її ситуації можна казати про щастя. Дівчина опинилася зовсім одна у хащах Скелястих гір. Все тіло Еллісон в синцях, на нозі величезний поріз, зламано декілька кісток. Немає жодного зв’язку з зовнішнім світом. Але у Еллісон  сильна воля. Вона зробить все, аби вижити.

Тим часом мати Еллісон – Меґґі – починає власний пошук доньки. Поступово жінка дізнається про темні таємниці власної дитини. Цілком можливо, що авіакатастрофа не була випадковою. У що ж вплуталися героїні, якщо за ними відправили кілера?

 


 

Купить книгу "Дівчата, які нічого не скажуть", автор Ерік Рікстед«Дівчата, які нічого не скажуть», Ерік Рікстед

Маленькі містечка – невичерпне джерело натхнення для моторошних детективних історій. Віддалені, небагатолюдні місцини навіюють якщо не страх, то недовіру. Хто знає, що там відбувається. Подробиці життя рідко виходять за межі невеликих міст. Аж поки не станеться щось справді жахливе.

Приватний детектив Френк Рат береться розслідувати зникнення 16-річної дівчини. Як могло таке статися в місті, де всі знають одне одного? Френка чекає страшне відкриття – Менді була не єдиною зниклою дівчиною. Що приховують місцеві мешканці? Ситуацію ускладнюють внутрішні демони детектива. Його роздирають сумніви та страхи. Чому? Дізнайтесь!

 


 

Купить книгу "Хованки з хижаком", автор Ендрю Мейн «Хованки з хижаком», Ендрю Мейн

Ознакою хорошого детектива є непередбачуваний сюжет. Окрім цього велике значення має особистість головного героя. Класичний образ детектива – дивакуватий та харизматичний геній з чорним гумором. Автор книги відійшов від цього шаблону. Розслідування буде вести вчений – обчислювальний біолог - Тео Крей. Викладачу університету доведеться використати науковий підхід для розкриття страшного злочину.

Місто сколихнуло вбивство колишньої студентки Тео. За офіційною версією дівчину розірвав грізлі. Проте дещо не сходиться в цій історії. До того ж, це вже не перший випадок звірячого вбивства. Чи допоможе наука піймати злодія?

 


 

Купить книгу "Зникнення Стефані Мейлер", автор Жоель Діккер«Зникнення Стефані Мейлер», Жоель Діккер

Гаряча новинка від автора бестселера «Правда про справу Гаррі Квеберта»!

Цього разу інтрига закручується навколо  вбивства мера та його сім’ї. Злочин стався 20 років тому. Тоді швидко знайшли і покарали винного. Проте амбіційна журналістка Стефані Мейлер провела власне розслідування. Вона з’ясувала, що справжній злочинець не був покараний. З цією заявою Стефані звернулася до капітана поліції - Розенберґа. Саме він «розкрив» цю справу 20 років тому. А через декілька годин журналістка загадково зникає. Тепер для Розенберґа розкриття злочину – справа честі. Та чи можливо віднайти зачіпки 20-річної давнини?

 


 

Купить книгу "Готель «Велика Пруссія»", автор Богдан Коломійчук«Готель «Велика Пруссія»», Богдан Коломійчук

Перейдемо від вбивств у маленьких містечках до злочинів на міжнародній арені. Роман вразить вас своєю масштабністю і не лише в плані географії. Тут на Вас чекають шпигуни, мафіозі та підступні чиновники. Та про все по порядку.

Події відбуваються в 1905 році. Комісар Адам Вістович – талановитий слідчий. Його чергова справа здавалася простою. Але, як часто це буває, перше враження виявилось оманливим. Чим далі у розслідуванні просувається Вістович, тим у більшій небезпеці він опиняється. Слід злочину веде його зі Львова аж у Пруссію. Члени впливового синдикату гинуть не своєю смертю по всій країні. Львівський комісар опиняється в самому епіцентрі подій, де його не захистить навіть закон.

 


 

Купить книгу "Конґо. Реквієм", автор Жан-Крістоф Гранже «Конґо. Реквієм», Жан-Крістоф Ґранже

Жан-Крістоф Ґранже – унікальній письменник. Всі його твори екранізовані або готуються до екранізації. У стрічках знімаються відомі та високооплачувані актори: Жан Рено, Венсан Кассель, Моніка Беллуччі та Катрін Денев. Ґранже – майстер гостросюжетного трилеру. Кожен його роман – запальна суміш розслідування злочинів і боротьби з внутрішніми демонами.

«Конґо. Реквієм» - продовження роману «Лонтано». Хтось знову здійснює страшні ритуальні вбивства. Таке вже відбувалося. Багато років тому у Конго так само вбивав своїх жертв маніяк на прізвисько Людина-цвях. Ерван  Морван вирушає в саме серце Африки, щоб назавжди покінчити з цією історією.

 


 

Купить книгу "Чорні водяні лілії", автор Мішель Бюссі«Чорні водяні лілії», Мішель Бюссі

Предмети мистецтва часто фігурують в детективних романах. Їх викрадають, за них вбивають, вони калічать і зцілюють долі людей. В даному романі детективна лінія тісно сплетена з життям і творчістю імпресіоніста Клода Моне.

У тихому містечку Живерні сталося вбивство. Жертвою став відомий лікар-офтальмолог. Розслідування цього злочину заводить у світ темних таємниць міста та його мешканців. В маленькому містечку вирують небезпечні пристрасті. А як пов’язані зі злочином три різні жінки: літня пані, молода вчителька та маленька художниця? І через всі події червоною ниткою проходить творчість Клода Моне.

Ви точно не зможете передбачити фінал!

 


 

Купить книгу "Зруйнована гавань", автор Тана Френч «Зруйнована гавань», Тана Френч

Автор книги – Тана Френч – отримала безліч престижних літературних нагород. Її романи протягом довгого часу міцно тримаються в списку бестселерів The New York Times. Тана пише на стику детективу та психологічного трилеру. Між зав’язкою і фіналом читач проходить захоплюючий шлях знайомства з внутрішнім світом героїв. А що може бути більш непередбачуваним ніж людська психіка?

Життя ірландського містечка сколихнуло вбивство родини. Сім’я Спейнів справляла приємне враження і не мала ворогів. Вину повісили на главу сімейства. Нібито він вбив членів своєї родини, а потім наклав на себе руки. Але деякі деталі зовсім не в’яжуться з такою версією подій. За справу беруться досвідчений детектив та його молодий помічник.

Отзывы

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх