Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

«Букля» рекомендує: 12 україномовних новинок цієї весни

18.02.2020 12:27

Асортимент у нашій книгарні постійно оновлюється, тож хочемо запропонувати вашій увазі список новинок від вітчизняних видавництв, на які варто звернути увагу. Гостросюжетні розповіді – детективи, трилери, екшни, біографії, романи на основі реальних подій – стануть прекрасним доповненням весняних уікендів на природі або навіть короткої обідньої перерви у найближчому парку. В будь-якому випадку, вам буде не до їжі – це ми обіцяємо!

 

«Букля» рекомендує: 12 україномовних новинок цієї весни

 

Купить книгу "Жінка у вікні", Е. Дж. Фінн

Анні Фокс 38 років, і з них вже майже рік вона не виходить зі свого будинку у Нью-Йорку, де мешкає одна. Раніше вона була дитячим психологом, мала сім’ю і була щаслива. Та власні психологічні проблеми загнали жінку у глухий кут. Тепер вона цілодобово сидить на форумах, де такі ж як вона, переглядає старі фільми, п’є спиртне і  різноманітні антидепресанти. А ще з недавніх пір вона підглядає за сусідами, які заселились у будинку навпроти. Зразкова на перший сім’я – тато, мама і син-підліток – при уважнішому розгляді відкриває перед жінкою страшну таємницю: в один з вечорів вона бачить вбивство своєї сусідки. Анна намагається переповісти побачене поліції, та хто послухає п’яничку з галюцинаціями? Більше того, виявляється, ось вона – її сусідка – жива і здорова. Та Анна повністю переконана: це абсолютно інша жінка. Хто вона і чому називає себе іменем убитої?

 

Купить книгу "Червоний горобець", Джейсон Метьюз

Автор книги — офіцер ЦРУ у відставці, колишній розвідник. За свою кар’єру – а це 30 років - він побував у багатьох країнах, збираючи таємну інформацію, співпрацював з іноземними партнерами у боротьбі з тероризмом. Таке цікаве минуле дало Джейсону можливість написати роман, наповнений шпигунськими пристрастями, здатними знищити світ! Твір відзначений премією ім. Едґара По та екранізований культовим режисером Френсісом Лоуренсом. В центрі роману – агент Домініка Єгорова: найцінніша з агентів російських спецслужб, випускниця особливого відділу контррозвідки та неймовірна звабниця. Дівчина майстерно використовує своє тіло для збору інформації та усунення суперників. Про неї ходять легенди. Та навіть найбільший професіоналізм може дати збій, коли у бій вступає справжнє кохання… Книга містить описи сексуального характері, лише для повнолітніх!

 

Купить книгу "Кав’ярня", В'ячеслав Прах

У затишній кав'ярні щоденно за столиком, з якого видно вулицю, сидить сумна дівчина. Вона весь час потирає безіменний палець, на котрому вочевидь ще недавно була обручка, а її очі випромінюють неймовірну печаль. Протягом декількох тижнів у цій же кав'ярні можна побачити ще одного відвідувача – він пильно спостерігає за дівчиною, а далі не витримує і вирішує вивести її з депресії. Тут читач вже малює в уяві солодку лав-сторі, та ні! Незнайомець має для дівчини інші ліки… До збірки «Кав’ярня», окрім однойменної й добре знаної на віртуальних теренах повісті, також увійшли повісті «Твій обірваний сон» і «Цидулки без почерку», кожне слово яких спонукає замислитися над марудністю сірих буднів і наповнює наснагою.

 

Купить книгу "Вбивство п’яної піонерки", Сергій Оксеник

Тихе село Варварка на Миколаївщині несподівано стає центром загадкових подій, сплетених у кримінальний клубок. Подвійне розслідування резонансного злочину ведуть і дорослі, і діти. Та за цим стоїть не просто людина, а ціла радянська система, безнадійно загрузла в брехні. Сповнений іронії та щемкої ностальгії детективний роман яскраво розповідає про життя кінця 1950-х. Незважаючи на гостру сюжетну лінію, він досить романтичний – густо насичений запахами, звуками, плюскотом ріки, шурхотом босих ніг по річковому піску… Так ніби відкривається вікно в далеке минуле (а для молодого читача — в минуле батьків і дідусів), а звідти — запахи дитинства, смажених бичків, печеної картоплі, розпеченого пилу, зелених сусідських яблук.

 

Купить книгу "Опівнічне сонце", Тріш Кук

З дитинства вісімнадцятирічна Кеті змушена весь свій час проводити вдома. Страшна генетична хвороба не дозволяє їй перебувати на відкритому сонці: ультрафіолетові промені руйнують її шкіру. Компанію дівчині складають батько та найкраща подруга з дитячих років Морган. А ще гітара, звуки якої, схоже, не судилося почути нікому, крім цих двох людей. На честь свого повноліття і закінчення домашнього навчання Кеті отримує від батька дозвіл на невелику вечірню прогулянку, яка закінчується для дівчини знайомством з чарівним Чарлі. Відносини юних закоханих тривають наступними ночами, але одного разу Кеті пропускає наступ світанку і виявляється беззахисною перед вранішнім сонцем…

 

Купить книгу "Крейдяна Людина", С. Дж. Тюдор

Цей роман сучасної британської письменниці  підкорив десятки країн і продовжує завойовувати популярність, тепер – українською також! В центрі гостросюжетного психологічного трилера – п’ятірко друзів. Тоді, тридцять років тому, вони попали у дуже погану історію, на згадку про яку у них залишилась крейда і кров під нігтями. Але тоді вони були дітьми і не боялися. А зараз, коли минуле нагадало про себе, їм стало по-справжньому страшно за своє життя. Кожен з них має Таємницю. І краще не знати, яку саме!

 

Купить книгу "Бункер. Ілюзія", Г’ю Гоуї

Потужний екшн, однаково цікавий як на папері, так і на екрані!  2110-й рік. Ось уже багато років люди – ті, які залишились на Землі – живуть під землею, у гігантському бункері, оснащеному всім необхідним. Покоління змінюють один одного, і ніхто вже не пам'ятає, яким був світ зовні і що саме його погубило. Кожен знає своє місце у новоствореній ієрархії і виконує відведену йому роль, дотримуючись головного закону бункера: «Не намагатися вийти на поверхню». Ідеально вибудованою системою керують мешканці основного бункеру. Щоправда, і ці наглядачі - всього лише шестірні в бездоганно налагодженому механізмі: вони також діють по інструкції, та не можуть її порушувати. То де ж головнокомандувачі? І що чекає на того, хто порушить головний закон і захоче вийти на поверхню?

 

Купить книгу "Самотній вовк", Василь Шкляр

В основу сюжету цієї книги лягли реальні події порятунку Алли Дудаєвої, дружини першого президента Чечні, з якою автор книги знайомий особисто. В романі українець, вояк Французького іноземного легіону, отримує надважливе завдання — вивезти з окупованої Чечні дочку генерала, на яку полюють російські спецслужби. Легіонер охоче вирушає в «гарячку точку»: його не стільки цікавить винагорода, скільки пече особиста образа, адже саме до Чечні разом з командиром кримінального угруповання втекла його дівчина. Воїн-одинак розпочинає вкрай небезпечний двобій з ворогами. Він ще не здогадуються, в чому полягав справжній сенс його завдання і яка роль в ньому відводилася доньці генерала…

 

Купить книгу "Герой імперії", Кендіс Міллард

Черчиллю було мало просто вірити, що влада і слава коли-небудь до нього прийдуть. Щойно розпочався 1898 рік, він заходився втілювати не одне, а аж три непростих завдання, не дозволяючи світові забути про себе. Він видав свою першу книгу «Історія Малакандського польового корпусу», почав клопотати щодо відрядження на суданську війну і роз’яснював кожному, хто був готовий слухати, що, попри молодий вік, він не тільки прагнув розпочати політичну кар’єру, але й мав усі необхідні для цього кваліфікації. Як тільки його не називали — опортуністом, задавакою, самохвалом, — однак ніхто ніколи не ставив під сумнів його сміливість. Що більшою була перешкода, то більший він відчував тріумф. Його амбітність, цілеспрямованість і впевненість викликали у оточуючих повагу. Однак, аби досягти найвищого політичного кабінету, Вінстону знадобилося аж сорок років!

 

Купить книгу "Кімната", Марина Смагіна

Яна, головна героїня роману, відкриває кімнату, вщент наповнену колись загубленими речами, і дізнається, що за кожною з них ховаються історії, ці речі - не просто старий запилений крам. Але вона ще не знає, що натрапила на кімнату не випадково і насправді знайде там набагато більше, ніж просто чужі спогади…

Це другий за ліком твір молодої херсонської літераторки-фантастки. Її дебютний роман став дипломантом літературного конкурсу «Коронація слова-2016».

 

Купить книгу "З Елеанор Оліфант усе гаразд", Гейл Ханімен

Самотність – поняття відносне. Сьогодні ти вважаєш, що абсолютно відрізняєшся від усіх інших людей і, напевне, не існує того, хто би зумів тебе зрозуміти. А назавтра зустрічаєш когось такого схожого за зовнішністю, манерами і сприйняттям світу. Саме це відбулось і з дивакуватою Елеонор, коли вона зустріла Реймонда – відлюдькуватого айтішника, який, тим не менше, відразу проявив до неї симпатію.  Якось, ідучи з роботи, Елеанор і Реймонд врятували від нещасного випадку літнього чоловіка. В цей момент між ними трьома виник міцний зв’язок, адже доля звела їх зовсім не випадково…

 

Купить книгу "Чекай удома, коли повернуся", Ельчін Сафарлі

Чергова проза Сафарлі, яка залишається в серці надовго, не обтяжуючи його. Цього разу це листи старого чоловіка до своєї доньки, яку він не бачив багато років і намагається знайти в кожному прийдешньому дні, легкому вітерці і холодному, та такому рідному морі. Кожен лист переповнений щирістю і мудрістю, думки проникають у глиб душі і здається, що ці листи адресовані саме тобі. Книга дарує тепло, спокій та душевну рівновагу. Це саме один з тих творів, після якого починаєш любити життя і навколишній світ з новою силою, починаєш звертати увагу на дрібниці і розуміти, що саме вони складають основу щастя будь-якої людини!

Отзывы

0

"Червоний горобець" посмотрела, теперь интересно почитать ))

Ответить
0

По Опівнічному сонцю буде фільм. чи вже вийшов, Жінка у вікні ну дуже нагадую дівчину у поїзді, навіть назви схожі, цікаво. Ще і Крейдяна Людина зацівавила, люблю такі психологічні трилери.

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх