Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Уже не діти: 7 книжок про дозрівання, написаних мовою підлітків

18.02.2020 12:27

Дорослішання – нереально захопливий процес, який не дасть заскучати. Та водночас він дещо лякає тих, хто ще вчора був дитиною: вони не знають, що з ними відбувається та як впоратись зі шквалом почуттів і емоцій, які оволодівають щохвилини. Чи під силу вам допомогти новоспеченому підлітку? Звичайно, більше того – вам не потрібно справлятися з цим завданням самотужки! Пропонуємо вам найкращі книжкові новинки, які в усіх подробицях пояснять дитині, як змінюватиметься її організм у найближчі роки, для чого це потрібно і як дані процеси повпливають на її самопочуття і поведінку. Інформований – значить озброєний!

 

Уже не діти: 7 книжок про дозрівання, написаних мовою підлітків

 

Купить книгу "Хлопці чудові. Бути хлопцем: посібник користувача", Семір Сенуссі

Існують моменти, про які не завжди зручно запитувати батьків, - так думають діти, звертаючись по допомогу до Інтернету чи друзів. Між тим, є ще один шлях – заглянути до книги-порадника. Для батьків ця книга стане чудовим підручником із вікової психології, а самих підлітків ознайомить з такими питаннями як зміни їх тіла та зовнішності у період дорослішання, фізична активність, емоції та почуття, відносини з друзями, перша закоханість, безпечна поведінка, догляд за собою та довкіллям, ввічливість.  Цьому пораднику дійсно можна довіряти і звертатися по допомогу у складних питаннях!

 


 

Купить книгу "Мія дорослішає. Що варто знати про дозрівання""Мія дорослішає. Що варто знати про дозрівання", Моніка Пейткс

Період статевого дозрівання тісно пов'язаний з діяльністю гормонів – у підлітків вони просто «шаленіють» і впливають не лише на зміни в організмі, але й на усе життя загалом. А де є справа з гормонами, там не завадить порада ендокринолога. Педіатр-ендокринолог Моніка Пейтс відповідає на всі запитання дівчаток стосовно чи не найскладнішого періоду у їхньому житті. Книга подана у дуже цікавому форматі розповіді – на прикладі дівчинки Мії, якій от-от стукне десять і яка на рівні з подружками щодня ставить тисяч запитань стосовно свого тіла, самопочуття, змін у догляді за собою, гардеробі та режимі харчування. "Дорослішання - це круто! Що більше про це знаєш - то краще!" Саме з таким девізом автор звертається до своїх юних читачок.

 

 


 

Купить книгу "Бруно дорослішає. Що варто знати про дозрівання", автор Моніка Пейткс

 

"Бруно дорослішає. Що варто знати про дозрівання", Моніка Пейткс

Ще одна книжка з цієї ж серії, але на цей раз – для хлопчиків. Бруно десять років і він разом з друзями такого ж віку саме починає ставати чоловіком. Що сталося з його голосом? А з волоссям? Невже йому, як і татові, тепер потрібно голитися? На ці та інші запитання відповідає педіатр-ендокринолог Моніка Пейтс. Також вона пропонує підліткам 10 правил для здорового розвитку. Книга легка до сприйняття, неймовірно цікава і не менш корисна. Те, що треба для юних читачів!

 


 

Купить книгу "Як я дорослішаю. Посібник для дівчат", автор Аніта Найк«Як я дорослішаю. Посібник для дівчат», Аніта Найк

Чому виникають прищі? Коли почнуть рости груди і з’являться місячні? Що робити зі змінами настрою? Ця книга покаже дівчаткам, що деякі моменти, які їх жахають, насправді зовсім нестрашні, а ще -  детально розкаже, що саме повинно відбуватися з ними у період дорослішання і завірить – це все абсолютно нормально, через це проходять усі жінки! Британка Аніта Найк зуміла перетворити свою роботу на захопливу мандрівку в недалеке майбутнє, в цьому також неабияку роль зіграло яскраве оформлення і чітко структурована подача матеріалу. Все – по справі, все - як на долоні, нічого зайвого!

 


 

Купить книгу "Як я дорослішаю. Посібник для хлопців", автор  Філ Вілкінсон «Як я дорослішаю. Посібник для хлопців», Філ Вілкінсон

Колега Аніти – Філ Вілкінсон тим часом провів таку ж відверту дружню розмову з хлопцями – на сторінках аналогічної книжки.  Як працюють гормони? Що відбувається з голосом? Чому повсюди з`являється волосся? Часом батьки не можуть докладно пояснити дитині ці моменти, а то й не завжди знають, що її це вже хвилює. Найкраще довірити цю справу компетентним людям. До слова, над адаптацією українських версій даних книжок теж працювали спеціалісти в галузі сексуальної освіти та гінекології. Дозвольте своїм дітям дізнатися більше про самих себе та розпочати новий етап свого життя максимально впевнено.

 


 

Купить книгу "Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про дівчаток і хлопчиків (більше жодних таємниць)"«Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про дівчаток і хлопчиків», Франсуаза Буше

Що приходить на виручку, коли опиняєшся у незручній ситуації? Правильно: вміння вдало жартувати. А ще гумор допоможе у розмові з підрослим сином чи донькою, коли вони запитають щось не дуже зручне для вас. Серйозні теми про фізичні та поведінкові метаморфози тут подані з долею жартів. Тим не менше, автор дає читачам немало цікавезних знань, відповідає на запитання світового масштабу – ким легше бути: чоловіком чи жінкою і як взагалі потоваришувати з протилежною статтю.

 


 

Купить книгу "100 и 1 вопрос и ответ "про это". Все о чем подростки стесняются говорить со взрослыми", Алина Котка

Розумні відповіді на незручні питання – саме так можна охарактеризувати цю книгу в першу чергу. Справді, не кожен день ми відповідаємо на питання, звідки беруться діти, з чим приходиться стикатися жінкам щомісяця, а чоловікам – після пробудження. Та авторка книжки добре помізкувала над тим, як краще висвітлити дані теми, спростила їх сприйняття до рівня підлітків і зібрала у одне видання. Залиште незручності за межами палітурки – все, про що написано всередині можна і потрібно обговорювати з дітьми!

Отзывы

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх